Κι άλλος γάμος στο Μπάκιγχαμ! Πριγκίπισσα παντρεύεται πρώην μπάρμαν- ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ

Ένας ακόμα βασιλικός γάμος θα λάβει χώρα, στον ίδιο χώρο όπου θα γίνει και ο γάμος του Πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ.

Η πριγκίπισσα Ευγενία, εγγονή της βασίλισσας Ελισάβετ Β’, θα παντρευτεί το φθινόπωρο τον Τζακ Μπρούκσμπανκ, πρώην μπάρμαν και διευθυντή φημισμένου νυκτερινού κέντρου του Λονδίνου, σύμφωνα με ανακοίνωση των Ανακτόρων του Μπάκιγχαμ.

“Ο Δούκας και η Δούκισσα του Γιορκ έχουν τη χαρά να ανακοινώσουν τον αρραβώνα της πριγκίπισσας Ευγενίας με τον Κύριο Τζακ Μπρούκσμπανκ. Η Αυτής Υψηλότητα Πριγκίπισσα Ευγενία και ο Κ. Μπρούκσμπανκ αρραβωνιάστηκαν στη Νικαράγουα νωρίτερα αυτό το μήνα. Ο γάμος θα τελεστεί το φθινόπωρο του 2018 στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου” στον πύργο του Ουίνδσορ, ανακοίνωσαν τα Ανάκτορα.

Η 27χρονη Ευγενία του Γιορκ είναι η δεύτερη και μικρότερη κόρη του πρίγκιπα ‘Αντριου και της Σάρα Φέργκισουν. Ο 57χρονος Δούκας του Γιορκ είναι το τρίτο παιδί της Ελισάβετ Β’ και δεύτερος γιός της, μετά τον 69χρονο πρίγκιπα-διάδοχο Κάρολο και την 67χρονη πρίγκιπισσα Αννα. Το τέταρτο και τελευταίο παιδί της βασίλισσας είναι ο 53χρονος πρίγκιπας ‘Εντουαρντ.

Η εγγονή της βασίλισσας και όγδοη στη σειρά διαδοχής στο θρόνο έχει επτά χρόνια σχέση με τον 31 ετών Τζακ Μπρούκσμπανκ. Το ζευγάρι γνωρίστηκε κάνοντας σκι στο χιονοδρομικό θέρετρο Βερμπιέ, στην Ελβετία, σύμφωνα με τον βρετανικό Τύπο, ενώ η πρόταση γάμου έγινε κατά τη διάρκεια διακοπών στη Νικαράγουα.

Η Ευγενία και ο Τζακ πήγαν στο Μπαλμόραλ, στην κατοικία της βασίλισσας στη Σκωτία, με αφορμή το πάρτι για τα 32α γενέθλια του πρίγκιπα Χάρι που γιορτάστηκαν εκεί, όπου η βασίλισσα τούς έδωσε την ευχή της για το γάμο τους. Στο πάρτι του πρίγκιπα Χάρι ήταν καλεσμένη και η πρωθυπουργός Τερέζα Μέι.

Ο Τζακ είναι διευθυντής του κλαμπ και μπαρ Mahiki στο Λονδίνο, ενός κέντρου διασκέδασης που φημίζεται για τη διάσημη πελατεία του. Ο ίδιος ονειρεύεται να δημιουργήσει μια αλυσίδα παμπ. “Αυτό είναι το όνειρό μου από τότε που ήμουν 18 ετών”, είχε δηλώσει στην εφημερίδα Daily Mail.

Δείτε φωτογραφίες:

Πηγή: Dailymail, ΑΠΕ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ