Οι Αμερικανοί έριξαν “βόμβα”: Τι συγγένεια έχουν ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ;

Η Μέγκαν Μαρκλ και ο πρίγκιπας Χάρι είναι συγγενείς… Αυτό τουλάχιστον υποστηρίζει ο Αμερικανός ερευνητής του Ιδρύματος Ιστορικής Γενεαλογίας της Νέας Αγγλίας έχει την έδρα του στη Βοστόνη, Γκάρι Μπόιντ Ρόμπερτς, ο οποίος ειδικεύεται στην γενεαλογία και συγκεκριμένα στο να εντοπίζει Αμερικανούς απογόνους, βρετανών μοναρχών.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το Associated Press, ο Ρόμπερτς δήλωσε την Πέμπτη ότι η μέλλουσα σύζυγος του πρίγκιπα Χάρι είναι απόγονος του Εδουάρδου Γ΄ που βασίλευσε στην Αγγλία από το 1327 έως το 1377. Υποστήριξε, μάλιστα, ότι ο «σύνδεσμος» της Μαρκλ με τις βασιλικές γενιές είναι ο Επίσκοπος Γουίλιαμ Σκίπερ που μετανάστευσε στην Αμερική το 1639 και ο οποίος είναι πρόγονος του πατέρα της Μαρκλ.

Μάλιστα ο Ρόμπερτς υποστηρίζει ότι ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ είναι δέκατα έβδομα ξαδέρφια. Να επισημαθεί ότι σύμφωνα με το πρωτόκολλο η 36χρονη Μαρκλ δεν θα χρισθεί επισήμως Πριγκίπισσα Μέγκαν όταν παντρευτεί τον Χάρι επειδή δεν έχει βασιλική καταγωγή. Πηγή ρεπορτάζ: Associated Press

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ