Αυτή είναι η … προξενήτρα του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν

Οι βρετανικές εφημερίδες προσπαθούν σήμερα να μαντέψουν ποια είναι η μυστηριώδης προξενήτρα του πρίγκιπα Χάρι και της Αμερικανίδας αρραβωνιαστικιάς του Μέγκαν Μαρκλ, οι οποίοι συναντήθηκαν στη διάρκεια ενός ραντεβού στα τυφλά πέρυσι στο Λονδίνο. Το ίδιο το ζευγάρι αποκάλυψε στην πρώτη του κοινή συνέντευξη πως η γνωριμία έγινε μέσω μίας κοινής τους γνωστής που προσπαθούσε να τους «τα φτιάξει», ωστόσο αρνήθηκε να αποκαλύψει την ταυτότητά της!

Η εφημερίδα «The Times» αναφέρει πως πρόκειται για τη σχεδιάστρια μόδας Μίσα Νόνου, που γεννήθηκε στο Μπαχρέιν και μεγάλωσε στο Λονδίνο. Σύμφωνα με την εφημερίδα, ο εν διαστάσει σύζυγός της Αλεξάντερ Τζιλκς φοίτησε στο Ήτον όπως και ο 33χρονος πρίγκιπας Χάρι, ενώ η Νόνου είναι και στενή φίλη της Μαρκλ, με την οποία πήγε διακοπές το καλοκαίρι του 2016.

Ωστόσο η Daily Telegraph έχει μια άλλη εκδοχή: Η Βάιολετ φον Βέστενχολτς, που είναι φίλη του Χάρι από τότε που ήταν έφηβοι, είναι αυτή που τους έφερε κοντά. Η Βέστενχολτς, υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων του οίκου Ralph Lauren, συνδιοργάνωσε πέρυσι τον Ιούνιο στο Λονδίνο μια ημέρα για την προώθηση της σειράς Suits στην οποία πρωταγωνιστούσε η Αμερικανίδα ηθοποιός.

Ο Χάρι και η 36χρονη Μαρκλ άρχισαν να βγαίνουν τον επόμενο μήνα. «Μάλλον θα αφήσω τους άλλους να πουν (ποια είναι η προξενήτρα)», δήλωσε στην Telegraph. «Είναι μια φοβερή ιστορία αγάπης και είμαι βέβαιη ότι θα είναι πολύ ευτυχισμένοι μαζί», πρόσθεσε.

Πάντως, η Μίσα Νόνου είναι μία από τις πιο στενές φίλες της Μέγκαν Μαρκλ και τιμά πολύ συχνά τις δημιουργίες της κατά τις δημόσιες εμφανίσεις της. Μάλλον οι «μετοχές» της θα εκτοξευτούν μετά την είσοδο της Μαρκλ στο παλάτι!

Πηγή πληροφοριών: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ