Γυναίκα εμφανίζεται να κρατάει … smartphone σε πίνακα 150 ετών! – ΦΩΤΟ

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει η φωτογραφία ενός πίνακα που χρονολογείται από τη δεκαετία 1860 και στον οποίο εμφανίζεται η εικόνα μία γυναίκας φαινομενικά πολύ γνώριμης για την εποχή μας. Η γυναίκα περπατά έχοντας κολλημένα τα μάτια της στο κινητό της τηλέφωνο και είναι τόσο απορροφημένη που δεν αντιλαμβάνεται πως ένας άντρας κρυμμένος πίσω από τα λουλούδια την κοιτάζει!

Οι χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης έχουν «τρελαθεί» με αυτή τη λεπτομέρεια του πίνακα και σχολιάζουν πως πέρα από τα ενδύματα του δέκατου ενάτου αιώνα, τίποτα άλλο δεν φαίνεται να έχει αλλάξει!

Ασφαλώς, η γυναίκα του πίνακα ούτε στον χρόνο ταξίδεψε, ούτε smartphone κρατάει! Πρόκειται για τον πίνακα «The Expected One», του Ferdinand George Waldmüller και βρίσκεται στη Νέα Πινακοθήκη του Μονάχου. Σύμφωνα με τους υπεύθυνους της πινακοθήκης, η γυναίκα του πίνακα κρατάει στα χέρια της ένα βιβλίο με εκκλησιαστικούς ύμνους! Ωστόσο, ήταν αρκετό ένας χρήστης του Twitter να κοινοποιήσει φωτογραφία του πίνακα με σχόλιο περί … smartphone για να γίνει ο πίνακας viral!

Δείτε τον πίνακα:

Πηγή πληροφοριών: The Independent

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ