Ελληνοαμερικανός επιχειρηματίας ο νέος ιδιοκτήτης της βίλας του Χέφνερ

Ο Χιου Χέφνερ πέθανε χθες σε ηλικία 91 ετών, από φυσικά αίτια στη διάσημη βίλα του στο Μπέβερλι Χιλς, τη λεγόμενη «Playboy Mansion». Σε αυτή, ζούσε μαζί με τα διάσημα «κουνελάκια» του και διοργάνωνε για χρόνια πάρτι με διασημότητες, κάνοντας επίδειξη του πλούτου του.

Ο γείτονάς του, ο Ελληνοαμερικανός επιχειρηματίας Ντάρεν Μητρόπουλος, αγόρασε την έπαυλη τον Αύγουστο του 2016 για 100 εκατομμύρια δολάρια. Ο Χέφνερ, δέχτηκε να την πουλήσει, υπό τον όρο ότι ο Μητρόπουλος θα του επέτρεπε να ζήσει εκεί, μέχρι τη στιγμή που εκείνος επιθυμούσε.

Το ακίνητο πωλήθηκε από την Playboy Enterprises, η οποία το αγόρασε πριν από 45 χρόνια για λίγο πάνω από 1 εκατομμύριο δολάρια, μια ιστορικά υψηλή τιμή για την περιοχή την εποχή εκείνη.

Ο Μητρόπουλος αγόρασε το 2009 το διπλανό ακίνητο από το Playboy, και φέρεται ότι πλήρωσε 18 εκατομμύρια δολάρια. Τώρα προφανώς σκοπεύει να συνδέσει τα δύο ακίνητα σε ένα ενιαίο.

«Ανυπομονώ να ενώσω τα δύο ακίνητα και να απολαύσω αυτή την όμορφη ιδιοκτησία ως ιδιωτική κατοικία μου για τα επόμενα χρόνια», έχει δηλώσει ο ίδιος.

Πηγή πληροφοριών: hollywood.greekreporter.com

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ