Η πρώτη πτήση του Τραμπ με το Air Force One – Τι έκανε και προκάλεσε αίσθηση – ΒΙΝΤΕΟ

Το πρώτο του ταξίδι με το Μarine One και το Air Force One, το υπερ-αεροπλάνο του Αμερικανού Προέδρου, έκανε χθες ο Ντόναλντ Τραμπ.

Το Marine One παρέλαβε τον νέο Πρόεδρο των ΗΠΑ από τον Λευκό Οίκο και τον μετέφερε στη βάση Αντριους στην Ουάσινγκτον προκειμένου να επιβιβαστεί στο Air Force One και να ταξιδέψει στη Φιλαδέλφεια.

Οι παρατηρητικοί και όχι μόνο, αντελήφθησαν την πρώτη διαφορά, συμπεριφοράς, σε σχέση με τον προκάτοχό του Μπαράκ Ομπάμα και γενικά όλους τους Προέδρους που συνηθίζουν να ταξιδεύουν με το αεροπλάνο.

Ο νέος Πρόεδρος των ΗΠΑ φαίνεται ότι ήταν επικεντρωμένος στο πώς να ανέβει τις σκάλες του αεροπλάνου και μόλις έφθασε στην κορυφή της δεν σταμάτησε να γυρίσει και να χαιρετήσει. Απλά μπήκε μέσα, γεγονός που σχολιάστηκε έντονα από τους δημοσιογράφους που καλύπτουν το ρεπορτάζ του Λευκού Οίκου, αλλά και στο twitter.

Το ταξίδι διήρκεσε 20 λεπτά και μετά την ομιλία που έδωσε στη Φιλαδέλφεια επέστρεψε και πάλι στην Ουάσινγκτον, με την ίδια διαδικασία. Δηλαδή, Air Force One, βάση Αντριους, Marin One, Λευκός Οίκος.

Κατά την επιστροφή του, ο 45ος Πρόεδρος των ΗΠΑ, κάλεσε τους δημοσιογράφους να έρθουν μαζί του στο γραφείο του στο προεδρικό αεροσκάφος, προκειμένου να τον φωτογραφίσουν και να του κάνουν σύντομες ερωτήσεις.

Διαβάστε επίσης:

Ερντογάν: Επιθυμία μου είναι να συναντηθώ σύντομα με τον Τραμπ

Tηλεφωνικό “ραντεβού” Τραμπ – Πούτιν

Ο Ντόναλντ Τραμπ έγινε… κούκλα στην Ιαπωνία – ΦΩΤΟ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ