Νεκρός ο ένοπλος της Ζυρίχης – Ταυτοποιήθηκε από τις Αρχές

Νεκρός είναι ο ένοπλος της Ζυρίχης, που τραυμάτισε τρεις ανθρώπους μέσα σε ισλαμικό τέμενος το απόγευμα της Δευτέρας... ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Google Προσθέστε το ENIKOS ως προτιμώμενη πηγή στη Google

Η αστυνομία της Ζυρίχης επιβεβαίωσε ότι το πτώμα που βρήκε κοντά στο σημείο της ένοπλης επίθεσης ήταν αυτό του δράστη, o οποίος αναγνωρίστηκε και σταματά την έρευνα, μετά τον εντοπισμό του πτώματος.

«Ένας άνδρας που πυροβόλησε τρεις ανθρώπους σε τέμενος στη Ζυρίχη είναι νεκρός», ανακοίνωσε σήμερα η αστυνομία, επιβεβαιώνοντας ότι ένα πτώμα που βρέθηκε κοντά στο σημείο της επίθεσης ανήκε στον δράστη.

Η αστυνομία του καντονιού της Ζυρίχης ανακοίνωσε ότι ο ύποπτος ταυτοποιήθηκε από τις αρχές, χωρίς να δώσει άλλα στοιχεία, ενώ θα παραχωρηθεί συνέντευξη Τύπου στις 15.00 ώρα Ελλάδας.

Υπενθυμίζουμε ότι, ο ένοπλος εισέβαλε αργά χθες στο ισλαμικό κέντρο και άνοιξε πυρ εναντίον των πιστών.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Διαβάστε επίσης:

Σε σοβαρή κατάσταση οι δύο από τους τρεις τραυματίες στη Ζυρίχη

Τρεις τραυματίες από πυρά σε ισλαμικό κέντρο στη Ζυρίχη – ΤΩΡΑ

Google Προσθέστε το ENIKOS στην Google
Ακολουθήστε το ENIKOS στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.