Oι αποκαλύψεις που “καίνε” την Κέιτ Μίντλεντον

Αναστάτωση έχει προκαλέσει στο παλάτι του Μπάκιγχαμ, ένα βιβλίο με τίτλο «Game of Crowns», το οποίο αποκαλύπτει όλα όσα έκανε η μητέρα της Κέιτ Μίντλετον, Κάρολ, για να βοηθήσει την κόρη της να «τυλίξει» τον πρίγκιπα Γουίλιαμ.

Σύμφωνα με το εν λόγω βιβλίο η Κάρολ ήθελε πάση θυσία να γίνει η κόρη της  η μελλοντική βασίλισσα της Αγγλίας.

Ο συγγραφέας του βιβλίου, Κρίστοφερ Άντερσεν, αποκαλεί την Κάρολ « βασίλισσα της στρατηγικής» και την παρουσιάζει ως μια γυναίκα ικανή να χειραγωγεί τους πάντες.

Στις σελίδες του «Game of Crowns» αναφέρεται ότι η Κέιτ επρόκειτο να γραφτεί στο πανεπιστήμιο του Εδιμβούργου, όταν η μητέρα της έμαθε ότι ο Πρίγκιπας Γουίλιαμ θα έκανε σπουδές στο Saint Andrews. Τότε η Κάρολ  ταξίδευσε στη Φλωρεντία, όπου η κόρη της έκανε διακοπές πριν ξεκινήσει τις σπουδές της, για να την πείσει να αλλάξει την επιλογή της.

 «Η Κάρολ φοβόταν ότι ο Γουλιαμ δεν θα ενδιαφερόταν για την Kέιτ και πήρε το παιχνίδι στα χέρια της» αποκαλύπτει μια ξάδελφη της Δούκισσας του Κέιμπριτζ  στο βιβλίο.

Το 2007, ο Γουίλιαμ και η Κέιτ χώρισαν. Αυτό ήταν καταστροφή για την Κάρολ Μίντλετον η οποία έκανε τα πάντα για να είναι ξανά μαζί. Μάλιστα ο συγγραφέας του βιβλίου υποστηρίζει ότι η Κάρολ συμβούλευσε την Κέιτ να κάνει τον Γουίλιαμ να ζηλέψει.

Μάλιστα την συμβούλευσε να πηγαίνει κάθε βράδυ στα κλαμπ και να χορεύει με τον φακό να απαθανατίζει τα νυχτοπερπατήματά της και την επομένη να κοσμεί τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων.

4

1

Το ίδιο βιβλίο αναφέρει σε ηλικία 16 ετών η Κέιτ συνήθιζε να δείχνει τα οπίσθιά της από τα παράθυρα του κοιτώνα της στο Marlborough College, με τον πρώην σύντροφό της να αποκαλύπτει ότι ήταν εθισμένη σ΄αυτό.

 

Πηγή:ibtimes.co.uk

Διαβάστε επίσης:

Η νέα πρωθυπουργός της Βρετανίας λατρεύει τις… γόβες – ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ

Νιόπαντρη έκανε ταξίδι του μέλιτος στην Ελλάδα χωρίς τον γαμπρό – ΦΩΤΟ

Ο φίλος του Κάμερον που έμεινε στην Ντάουνινγκ Στριτ – ΦΩΤΟ

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ