10χρονη μετανάστρια έβαλε τα κλάματα μπροστά στην Χίλαρι – ΒΙΝΤΕΟ

Ένα 10χρονο κοριτσάκι συγκίνησε την Χίλαρι Κλίντον όταν ξέσπασε σε κλάματα επειδή έμαθε ότι οι αρχές θα απελάσουν την ίδια και την οικογένεια της... ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Google Προσθέστε το ENIKOS ως προτιμώμενη πηγή στη Google

Ένα 10χρονο κοριτσάκι συγκίνησε την Χίλαρι Κλίντον όταν ξέσπασε σε κλάματα επειδή έμαθε ότι οι αρχές θα απελάσουν την ίδια και την οικογένεια της.

Η υποψήφια πρόεδρος των ΗΠΑ, τα έχασε με την αντίδραση της μικρής και προσπαθώντας να την καθησυχάσει της έλεγε χαρακτηριστικά: «Έλα εδώ μωρό μου, μην κλαις, θα κάνουμε ότι μπορούμε για να βοηθήσουμε. Δεν χρειάζεται να ανησυχείς, άσε να ανησυχούμε εμείς για αυτά».

«Είσαι πολύ γενναία και έτσι πρέπει να παραμείνεις και για να σταθείς στους γονείς σου. Άσε με να ανησυχώ εγώ για αυτά τα πράγματα, σύμφωνοι;», προσέθεσε η κ. Κλίντον, κρατώντας αγκαλιά την μικρή μετανάστρια.

 

Δείτε το βίντεο εδώ:

Πηγή:Hillary Clinton

Δείτε επίσης:

Die Welt: Άλλο ένα τελεσίγραφο για την Ελλάδα

Η Σουηδία θα φιλοξενεί τους μετανάστες σε πολυτελή κρουαζιερόπλοια

Google Προσθέστε το ENIKOS στην Google
Ακολουθήστε το ENIKOS στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.