Τζακπότ πάνω από μισό δισ. δολάρια

Τζακπότ πάνω από μισό δισ. δολάρια 

 

Οι Αμερικανοί έχουν αφεθεί και παθιαστεί σε ένα λυσσαλέο κυνήγι της τύχης, το Powerball – κάτι σαν το ελληνικό τζόκερ – το οποίο είχε τζακπότ χθες και το ποσό που θα κληρώσει είναι περισσότερα από μισό δις δολάρια. 550 εκ. δολάρια για να είμαστε πιο ακριβείς..

Στην φρενίτιδα του δεύτερου μεγαλύτερου τζακπότ στην αμερικανική ιστορία, φαίνεται πως έχουν υποκύψει και δοκιμάζουν την τύχη τους ένα μεγάλο ποσοστό των Αμερικανών, μιας και άνθρωποι που σπάνια ή και ποτέ, δεν έχουν παίξει το συγκεκριμένο τυχερό παιχνίδι δοκιμάζουν την τύχη τους.

Οι λαχνοί – δελτία ξεπουλούσαν με ρυθμό 130.000 το λεπτό, σε όλες τις πολιτείες, μία αύξηση περίπου έξι φορές επάνω από την προηγούμενη εβδομάδα. “Αυτό σημαίνει πως το τζακποτ μπορεί να αυξηθεί μέχρι την κλήρωση της επόμενης Τετάρτης”, ανέφερε ο Τσακ Στρατ, εκτελεστικός διευθυντής της διαπολιτειακής ένωσης λοταρίας.

Δεν έχει βρεθεί νικητής τις τελευταίες 16 φορές, αλλά οι υπεύθυνοι της λοταρίας δηλώνουν πως υπάρχουν 75% πιθανότητες να βρεθεί ο νικητής στην επόμενη κλήρωση!

 

ΠΗΓΗ:foxnews.com

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ