ΒΙΝΤΕΟ-Σακελλαρίδης: Είμαι Παναθηναϊκός

ΒΙΝΤΕΟ-Σακελλαρίδης: Είμαι Παναθηναϊκός

Τα φιλοπαναθηναϊκά του αισθήματα αποκάλυψε ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης τονίζοντας την ανάγκη εξεύρεσης μιας οριστικής λύσης στο ζήτημα του γηπέδου της ιστορικής ομάδας της Αθήνας, με δηλώσεις του στον τηλεοπτικό σταθμό Mega.

Ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων με τον ΣΥΡΙΖΑ στάθηκε στην βελτίωση της ποιότητας ζωής των κατοίκων στην περιοχή της Λεωφόρου Αλεξάνδρας ενώ κατηγόρησε τον πρώην δήμαρχο, Νικήτα Κακλαμάνη, για τους χειρισμούς του στο θέμα του γηπέδου της «πράσινης» ΠΑΕ λέγοντας χαρακτηριστικά: «Πήγε να μπλέξει τα συμφέροντα του δήμου και του Παναθηναϊκού με συγκεκριμένο ιδιώτη για να φτιαχτεί Mall στον Βοτανικό».

Παράλληλα, ο κ. Σακελλαρίδης επισήμανε ότι η δημοτική παράταξη που εκπροσωπεί αποτέλεσε την μόνη αντιπολίτευση προς τον Νικήτα Κακλαμάνη η οποία συνέβαλλε στο να μην επανεκλεγεί δήμαρχος ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας.

Επίσης, εξέφρασε την ενόχλησή του από τα τραπεζοκαθίσματα και τα παράνομα σταθμευμένα αυτοκίνητα στους δρόμους της πόλης, ενώ δεσμεύτηκε για την αξιοποίηση όλων των εγκαταλελειμμένων κτιρίων της πρωτεύουσας.

Δείτε τα βίντεο του Mega.

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ