ΒΙΝΤΕΟ-Σακελλαρίδης: Δεν κάνουμε άνοιγμα σε νεοναζί και εγκληματίες

ΒΙΝΤΕΟ-Σακελλαρίδης: Δεν κάνουμε άνοιγμα σε νεοναζί και εγκληματίες

«Σε νεοναζί και εγκληματίες δεν κάνουμε άνοιγμα. Δεν τους θέλουμε», ανέφερε ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων, Γαβριήλ Σακελλαρίδης προσθέτοντας ότι «δεν  υπάρχει έλλειψη γνώσης για το τι εστί Χρυσή Αυγή σήμερα».

«Δεν προσπαθούμε να ψαρέψουμε στα θολά νερά και να το περάσουμε σα να μη συνέβη τίποτα», τόνισε, μιλώντας στο MEGA, αναφορικά με τα υψηλά ποσοστά που πήρε η Χρυσή Αυγή στις αυτοδιοικητικές εκλογές.

«Αντιλαμβάνομαι ότι υπάρχει πολύς κόσμος που νιώθει αγανάκτηση και οργή για τη σημερινή κατάσταση και νομίζει ότι τιμωρεί το πολιτικό σύστημα ψηφίζοντας Χρυσή Αυγή», είπε ο κ. Σακελλαρίδης διευκρινίζοντας ότι για τη δεύτερη Κυριακή, το μέρος του κόσμου που καλεί να τον ψηφίσει είναι «το  40% των Αθηναίων που απείχε από την κάλπη».

«Καλούμε τους καταστηματάρχες που είδαν τα μαγαζιά τους με λουκέτο, τους νέους που αναγκάζονται να σκέφτονται την μετανάστευση. Σε αυτούς τους ανθρώπους θέλουμε να απευθυνθούμε και σε όλους τους δημοκρατικούς πολίτες αυτής της πόλης που πιστεύουν ότι τα 3,5 τελευταία χρόνια είδαν μία πόλη εγκαταλειμμένη», συμπλήρωσε.

«Απευθυνόμαστε σε όλους οι πολίτες της Αθήνας, ανεξαρτήτως κομματικής προέλευσης και ιδεολογικής τοποθέτησης που αντιμετωπίζουν προβλήματα μέσα στην πόλη», υπογράμμισε.  

«Εγώ δεν κρύβω την κομματική μου προέλευση. Αυτό θα ήταν εξαιρετικά αναξιοπρεπές και θα έπρεπε να μην με ψηφίσει ο κόσμος αν το έκανα στον δεύτερο γύρο. Θεωρώ όμως ότι είναι πολύ σημαντικό για τα επόμενα πέντε χρόνια να κληθούν οι πολίτες της Αθήνας, να πάρουν μία απόφαση αν θέλουν να συνεχιστούν τα 3,5 χρόνια απραξίας και εγκατάλειψης», επεσήμανε.

Παράλληλα χαρακτήρισε τον Γιώργο Καμίνη «αόρατο δήμαρχο» καθώς, όπως είπε «επέλεξε να είναι παθητικός και στωικός απέναντι σε κάθε κεντρική επιλογή με αποτέλεσμα η Αθήνα σήμερα να φθάσει σε αυτή την κατάσταση».

«Ο κ. Καμίνης θέλει να πολιτικοποιήσει τις εκλογές για λόγους κυβερνητικής σταθερότητας. Εγώ πιστεύω ότι οι πολίτες της Αθήνας δεν πρέπει να φορτωθούν έναν δήμαρχο, ο οποίος ήταν αόρατος, μόνο και μόνο για να μπορέσουν να διασώσουν το γόητρο της κυβέρνησης», κατέληξε.

 

Δείτε το βίντεο απο το MEGA

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ