ΒΙΝΤΕΟ-Κουβέλης: Οι δηλώσεις του Βενιζέλου τροφοδοτούν τον Σαμαρά

ΒΙΝΤΕΟ-Κουβέλης: Οι δηλώσεις του Βενιζέλου τροφοδοτούν τον Σαμαρά

Κριτική στον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης και υπουργό Εξωτερικών, Ευάγγελο Βενιζέλο, άσκησε ο Πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ, Φώτης Κουβέλης, στην τηλεοπτική του συνέντευξη στο MEGA, με αφορμή το δίλημμα που έθεσε, ενόψει των ευρωεκλογών.

Όπως είπε, με τον κόσμο του ΠΑΣΟΚ η ΔΗΜΑΡ δεν έχει να χωρίσει τίποτα, ωστόσο, όπως υπογράμμισε, οι δηλώσεις του Βενιζέλου τροφοδοτούν, στο όνομα της σταθερότητας, στην κάλπη τον κ. Σαμαρά. Παράλληλα, σχολιάζοντας και τις δηλώσεις του Λεωνίδα Γρηγοράκου, ο οποίος ανέφερε ότι, αν δεν πάει καλά το ΠΑΣΟΚ και η ΕΛΙΑ το βράδυ της 25ης Μαΐου, τότε η Ελλάδα θα γίνει Ουκρανία, ο κ. Κουβέλης τόνισε ότι η σταθερότητα δεν είναι συνώνυμο ούτε εκβιασμών, αλλά ούτε και μίας αποσταθεροποιημένης κοινωνίας.

Μεταξύ άλλων, ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ επισήμανε ότι είναι εφικτή η επίτευξη μίας μεγάλης κεντροαριστεράς, ανεξάρτητα από τα πρόσωπα και τις συναντήσεις. «Η παρουσία της κεντροαριστεράς μέσα στην κοινωνία, με συγκεκριμένο πολιτικό φορτίο και πολιτικό πρόγραμμα, υπερβαίνει συναντήσεις κορυφής και πρόσωπα», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Επίσης, ο κ. Κουβέλης εκτίμησε ότι τα εκλογικά αποτελέσματα της ΔΗΜΑΡ θα είναι υψηλότερα απ’ αυτά των δημοσκοπήσεων, ενώ, όσον αφορά στο «Ποτάμι», πρόσθεσε ότι χαρακτηρίζεται από ασάφεια προγραμματικού χαρακτήρα.

Δείτε τα βίντεο από το MEGA:

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ