Βενιζέλος: Είναι δυνατόν να μην στηρίζει ο Παπανδρέου;

Βενιζέλος: Είναι δυνατόν να μην στηρίζει ο Παπανδρέου;

Στον Γιώργο Παπανδρέου αναφέρθηκε το πρωί σε συνέντευξή του ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος, τονίζοντας μεταξύ άλλων ότι ο πρώην πρωθυπουργός, «είναι βουλευτής εν ενεργεία και κρίσιμος για ότι κάνει το ΠΑΣΟΚ στη Βουλή».

«Είναι δυνατόν ο πρώην πρόεδρος της παράταξης να μην στηρίζει» αναρωτήθηκε σε συνέντευξή του στην πρωινή εκπομπή του Mega ο Ευάγγελος Βενιζέλος ερωτηθείς για τη στήριξη που προσφέρει ο πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου.

«Ο κ. Παπανδρέου είναι πρώην πρωθυπουργός και πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, αλλά είναι και εν ενεργεία βουλευτής μας. Είναι κρίσιμος για ό,τι κάνουμε στη βουλή. Επικοινώνησε μαζί μου, μου έστειλε ένα πολύ ευγενικό και φιλικό email προχθές με αφορμή την εκδήλωση που είχαμε στο μουσείο Μπενάκη, και μου είπε ότι “θα βρω τον τρόπο να πω με πολύ καθαρό τρόπο την στήριξή μου στην παράταξη”. Ο πρώην πρόεδρος της παράταξης δεν την στηρίζει;», τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Βενιζέλος.

Στην επισήμανση για τον τρόπο τον οποίο επέλεξε ο πρώην πρωθυπουργός (σ.σ. email) για να δηλώσει τη στήριξή του ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και αντιπρόεδρος της κυβέρνησης σημείωσε: «Ο καθένας όπως μπορεί. Εμάς μας ενδιαφέρει η συστράτευση».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ