Από το Ναύπλιο ξεκίνησε η προεκλογική εκστρατεία Βουδούρη

Από το Ναύπλιο ξεκίνησε η προεκλογική εκστρατεία Βουδούρη

 

Την έναρξη του προεκλογικού του αγώνα κήρυξε επίσημα το Σαββατοκύριακο από το Ναύπλιο ο υποψήφιος για την Περιφέρεια Πελοποννήσου, με τη στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ, Οδυσσέας Βουδούρης, σύμφωνα με το Αθηναϊκό – Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου Ναυπλίου συνεδρίασε η Νομαρχιακή Επιτροπή Αργολίδας του ΣΥΡΙΖΑ σε διευρυμένη σύνθεση, παρόντος του κ. Βουδούρη και υποψηφίων δημάρχων της Αργολίδας με τη στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ, καθώς και του βουλευτή Αργολίδας του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρη Κοδέλα, όπου διαπιστώθηκε πως κοινός τόπος είναι «η ανατροπή του συστήματος Τατούλη».

Επισημάνθηκε, ακόμη πως η Πελοπόννησος πρέπει να γυρίσει σελίδα, «για να τερματιστεί η πιο ακραία μνημονιακή νεοφιλελεύθερη πολιτική που εφαρμόζεται σήμερα, με κύριους στόχους δημοκρατία και απόλυτη διαφάνεια στον τρόπο διοίκησης της Περιφέρειας», ενώ τονίστηκε η ανάγκη να υπάρξει «παραγωγική ανασυγκρότηση προς όφελος των πολιτών, των τοπικών κοινωνιών και όχι των ημετέρων», «τερματισμός των όποιων σχεδίων για αποικιακού τύπου Ειδικές Οικονομικές Ζώνες» και «διερεύνηση όλων των σκοτεινών πλευρών της διαχείρισης της διοίκησης Τατούλη σε απορρίμματα, δημόσια έργα, κ.α».

Ο Οδυσσέας Βουδούρης επισκέφθηκε το σύλλογο «Πύλη Πολιτισμού» στο Ναύπλιο, όπου συναντήθηκε με μέλη του συλλόγου και αντάλλαξαν απόψεις για την ενθάρρυνση του εθελοντισμού και της κοινωνικής αλληλεγγύης, ενώ στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στο ‘Αργος συναντήθηκε με στελέχη της οργάνωσης βάσης και το βουλευτή, Δημήτρη Κοδέλα, όπου εξειδικεύτηκαν τα προβλήματα της περιοχής και συζήτησαν προτάσεις αντιμετώπισής τους.

Το απόγευμα της Κυριακής, ο κ. Βουδούρης βρέθηκε στη Σπάρτη και συμμετείχε στη συνεδρίαση της Νομαρχιακής Επιτροπής Λακωνίας του ΣΥΡΙΖΑ.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ