“Σταματήστε την απεργία”

Διαβάστε την δήλωση που έκανε ο Δημήτρης Ζαφειριάδης για την απεργία της ΠΝΟ.

Google Προσθέστε το ENIKOS ως προτιμώμενη πηγή στη Google

Ο εκπρόσωπος Τύπου της Δημοκρατικής Συμμαχίας Δημήτρης Ζαφειριάδης αναφερόμενος στην απεργία της ΠΝΟ έκανε την ακόλουθη δήλωση:

“Πριν επικρατήσει ο απόλυτος παραλογισμός, η ΠΝΟ πρέπει να σταματήσει την απεργία. Η οικονομία πολλών περιοχών της χώρας διαλύεται, ο τουρισμός πλήττεται ανεπανόρθωτα και οι χιλιάδες παραγωγοί των νησιών οδηγούνται στην απόγνωση κάθε μέρα απεργίας.

Άμεσα και τα δύο μέρη πρέπει να επιστρέψουν στο τραπέζι του διαλόγου.Η κυβέρνηση να δώσει άμεσα δίκαιη λύση στο πρόβλημα των χιλιάδων συνταξιούχων ναυτικών, από την άλλη όμως και οι συνδικαλιστές της ΠΝΟ, να λειτουργήσουν με γνώμονα το κοινό συμφέρον και όχι τους μικροκομματικούς τακτικισμούς που τους υπαγορεύει το ΚΚΕ και το ΠΑΜΕ”.         

Google Προσθέστε το ENIKOS στην Google
Ακολουθήστε το ENIKOS στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.