Βαρουφάκης στην παρουσίαση του βιβλίου του: Δεν ξαναμιλάω για το 2015 – Ταινία ετοιμάζει ο Γαβράς

Του Θάνου Μωριάτη

Την πρόθεση του διεθνούς φήμης σκηνοθέτη Κώστα Γαβρά να μεταφέρει το νέο βιβλίο του Γιάνη Βαρουφάκη στη μεγάλη οθόνη αποκάλυψε ο πρώην «τσάρος» της ελληνικής οικονομίας στην παρουσίαση του βιβλίου «Ανίκητοι Ηττημένοι» που πραγματοποιήθηκε χθες στην Τεχνόπολη στο Γκάζι.

Ο πρώην υπουργός Οικονομικών, στην τοποθέτηση του αναφέρθηκε σε ένα μήνυμα που του είχε αποστείλει ο Κώστας Γαβράς, σε μορφή SMS, στο οποίο του έλεγε ότι βρήκε αυτό που έψαχνε εδώ και καιρό, «το θέμα μίας ταινίας».

Παράλληλα, σχολιάζοντας το βιβλίο του, επεσήμανε πως δεν πρόκειται να το ξαναδιαβάσει ποτέ και πως ότι είχε να πει για την περίοδο του στο υπουργείο Οικονομικών το 2015 είναι αποτυπωμένο στις σελίδες του βιβλίου. «Δεν θα ξαναφερθώ ποτέ στο 2015» τόνισε ο Γιάνης Βαρουφάκης.

«Μοιράζομαι μαζί σας τον εκμηδενισμό μιας μεγάλης αγωνίας, μιας αγωνίας να καταγράψω όλα όσα συνέβησαν και τον τρόπο που σπαταλήθηκε μια ευκαιρία και τον τρόπο που λοιδορήθηκε αυτή η ευκαιρία» υπογράμμισε ο πρώην υπουργός Οικονομικών για το “Ανίκητοι Ηττημένοι”.

Πηγή: real.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ