Θεσσαλία: Η αναλγησία στο «μεγαλείο» της – Εισπρακτικές εταιρείες παίρνουν τηλέφωνο πλημμυροπαθείς δανειολήπτες

Η αναλγησία… στο μεγαλείο της. Εισπρακτικές εταιρείες παίρνουν τηλέφωνο πλημμυροπαθείς δανειολήπτες της Θεσσαλίας για να εξοφλήσουν τις δόσεις τους. Όπως ανέφερε  ο δικηγόρος, Γιώργος  Νικολακόπουλος στο OPEN, εισπρακτικές εταιρείες καλούν τους πλημμυροπαθείς για τις δόσεις δανείου.  

Κακοκαιρία Daniel: Με ερπυστριοφόρο η μεταφορά των πολιτών στην Γιάννουλη Λάρισας

«Υπάρχουν οχλήσεις από τα τηλέφωνα. Υποτίθεται ότι δεν ξέρουν συγκεκριμένες περιοχές αλλά υπάρχουν οχλήσεις. Τα funds υποτίθεται ότι έχουν διαχωρίσει τη θέση τους από τις τράπεζες και πρέπει να δούμε τι θα κάνουν για τις οχλήσεις αλλά και γενικότερα για την πληρωμή των δόσεων» συμπλήρωσε.  «Τα funds λένε ότι δεν είναι τράπεζες, δεν ξέρουμε ακριβώς τι γίνεται .Έχω καταγγελίες ότι παίρνουν τηλέφωνο τους πλημμυροπαθείς» επανέλαβε.

Ο κ. Νικολακόπουλος συνέχισε λέγοντας πως «εάν δεν δοθεί εγγύηση του δημοσίου ούτε το 20% θα δώσουν οι τράπεζες. Αυτό είναι δεδομένο. Είναι πολύ δύσκολη η δανειοδότηση όλη αυτή την περίοδο. Πόσω μάλλον να δώσουν δανειοδότηση το 20% για τις επισκευές εάν δεν υπάρχει εγγύηση του δημοσίου».

Κακοκαιρία Daniel: Οι βατραχάνθρωποι του Λιμενικού μπήκαν στα πλημμυρισμένα σπίτια στην Καρδίτσα

Η πράξη νομοθετικού περιεχομένου για την αναστολή πλειστηριασμών

Υπενθυμίζεται ότι χθες εκδόθηκε πράξη νομοθετικού περιεχομένου για την αναστολή μέτρων αναγκαστικής εκτέλεσης (πλειστηριασμών) στην Περιφέρεια Θεσσαλίας με ισχύ από 6 Σεπτεμβρίου έως 10 Νοεμβρίου λόγω της κακοκαιρίας Daniel.

Το διάστημα αυτό απαιτείται προκειμένου να ολοκληρώσει η Κεντρική Επιτροπή Κρατικής Αρωγής το έργο της και να βγουν οι σχετικές Υπουργικές αποφάσεις, που θα έχουν ορίζοντα εξαμήνου όπως είπε ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης.

Κακοκαιρία Daniel: Με σκάφος στην Εθνική Οδό Αθηνών – Θεσσαλονίκης – Πρωτοφανείς εικόνες

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ