Θεοχάρης: Τα επιδόματα δεν συμψηφίζονται με φορολογικές οφειλές

Στη διαβεβαίωση ότι το επίδομα τέκνων δεν συμψηφίζεται αυτόματα με πιθανές φορολογικές οφειλές των δικαιούχων και ως εκ τούτου καταβάλλεται κανονικά... ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Google Προσθέστε το enikos.gr στην Google

Θεοχάρης: Τα επιδόματα δεν συμψηφίζονται με φορολογικές οφειλές

Στη διαβεβαίωση ότι το επίδομα τέκνων δεν συμψηφίζεται αυτόματα με πιθανές φορολογικές οφειλές των δικαιούχων και ως εκ τούτου καταβάλλεται κανονικά προχώρησε ο Γενικός Γραμματέας Δημοσίων Εσόδων Χάρης Θεοχάρης. 

Απαντώντας μέσω twitter σε πολίτη που είχε οφειλές προς την εφορία ύψους 500 ευρώ και ο οποίος έλαβε στον τραπεζικό του λογαριασμό επίδομα τέκνων 240 ευρώ ο Γενικός Γραμματέας Δημοσίων Εσόδων ξεκαθάρισε πως δεν γίνεται συμψηφισμός φορολογικών υποχρεώσεων με επιδόματα. «Τα επιδόματα δεν συμψηφίζονται», ξεκαθάρισε ο κ. Θεοχάρης.

 

 

Google Προσθέστε το enikos.gr στην Google