Protergia Οικιακό MVP: Ο πιο πολύτιμος παίκτης ενέργειας είσαι ΕΣΥ!

H Protergia, ο Τομέας Ηλεκτρικής Ενέργειας και Φυσικού Αερίου της MYTILINEOS, της κορυφαίας ιδιωτικής εταιρείας ενέργειας, κάνει και πάλι το αδύνατο να συμβεί. Ενώνει τις δυνάμεις της με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, έναν από τους σημαντικότερους παίκτες στο μεγαλύτερο πρωτάθλημα μπάσκετ του κόσμου και προσφέρει μία μοναδική προσφορά για όλους τους Έλληνες καταναλωτές. Μία MVP προσφορά για να κερδίζουν όλοι με 50% διαφορά!

Συγκεκριμένα, με το Οικιακό MVP πρόγραμμα της Protergia, προσφέρεται έκπτωση 50% επί των χρεώσεων Ενέργειας Ημέρας & Νύχτας για εμπρόθεσμες πληρωμές, ενώ η ενέργεια που θα καταναλώνεται, προέρχεται αποκλειστικά από «πράσινες» πηγές[1].

Με το νέο πρωτοποριακό αυτό προϊόν της Protergia, οι καταναλωτές θα απολαμβάνουν πάγιο 3,95€/μήνα (ανεξάρτητα της εμπρόθεσμης πληρωμής), χωρίς εγγύηση, με εξόφληση μέσω πάγιας εντολής τραπεζικού λογαριασμού. Και όπως πάντα, προσφέρεται δωρεάν η εφαρμογή myprotergia, που επιτρέπει στον χρήστη να παρακολουθεί και να έχει τον έλεγχο της κατανάλωσής του.

Με μερίδιο αγοράς που πλησιάζει το 8% και σχεδόν 300.000 πελάτες, η Protergia υποστηρίζει τις ανάγκες των καταναλωτών που την εμπιστεύονται καθημερινά, προσφέροντας ανταγωνιστικές τιμές και σύγχρονες, αξιόπιστες υπηρεσίες και ανταγωνιστικά προϊόντα.

Γιατί για την Protergia, ο πιο πολύτιμος παίκτης είσαι εσύ!

Η Protergia διευρύνει το δίκτυό της και ενισχύει την παρουσία της και στα Ιωάννινα, με το νέο της κατάστημα στην οδό Ναπολέοντος Ζέρβα 2. Πρόκειται για το 6ο κατάστημα της Εταιρείας στη χώρα, μετά το Ν. Ηράκλειο, τη Ν. Ερυθραία, τη Γλυφάδα, τη Θεσσαλονίκη και την Πάτρα.

Μάθετε περισσότερα για το πρόγραμμα Οικιακό MVP εδώ:

Η MYTILINEOS, μέσω της Protergia, δραστηριοποιείται στην προμήθεια Ηλεκτρικής Ενέργειας και Φυσικού Αερίου, προσφέροντας σύγχρονες και αξιόπιστες υπηρεσίες και συνδυαστικά προϊόντα ηλεκτρικού ρεύματος και φυσικού αερίου, με σχεδόν 300.000 παροχές σε ολόκληρη τη χώρα.

Ο εξελιγμένος τρόπος που η Protergia προσφέρει τα προϊόντα της δείχνει το μέλλον της ενέργειας και ανοίγει έναν καινούργιο δρόμο με νέες δυνατότητες για χιλιάδες σπίτια και επιχειρήσεις.

Ένα δρόμο γεμάτο δυνατότητες όπου όλα μπορούν να γίνουν πραγματικότητα.

Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλούμε:

– καλέστε την εξυπηρέτηση πελατών στο 18311

– βρείτε μας στη διεύθυνση www.protergia.gr | Facebook | Instagram | YouTube

– επισκεφθείτε ένα από τα καταστήματα της Protergia (Αττική: Μ. Αντύπα 11, Ν. Ηράκλειο & Λ. Κηφισίας 373, Ν. Ερυθραία, Λ. Δημάρχου Αγγέλου Μεταξά 17, Γλυφάδα | Θεσσαλονίκη: Μητροπόλεως 53 | Πάτρα: Ρ.Φεραίου 115 | Ιωάννινα Ν. Ζέρβα 2)

– απευθυνθείτε σε ένα κατάστημα COSMOTE ή ΓΕΡΜΑΝΟΣ

MYTILINEOS

H Εταιρεία MYTILINEOS κατέχει ηγετική θέση στους τομείς Μεταλλουργίας, Ηλεκτρικής Ενέργειας & Φυσικού Αερίου, Ανάπτυξης Ανανεώσιμων Πηγών & Αποθήκευσης Ενέργειας και Έργων Βιώσιμης Ανάπτυξης. Ιδρύθηκε στην Ελλάδα το 1990, είναι εταιρεία εισηγμένη στο Χρηματιστήριο Αθηνών, με ενοποιημένο κύκλο εργασιών που ξεπερνά τα 1,9 δισ. ευρώ και απασχολεί περισσότερους από 3.600 άμεσους και έμμεσους εργαζόμενους στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

www.mytilineos.gr | Facebook | Twitter | YouTube | LinkedIn[1] Έκπτωση στις μοναδιαίες τιμές του ανταγωνιστικού σκέλους του βασικού τιμολογίου Protergia για νέους, συνεπείς οικιακούς πελάτες με 24μηνη σύμβαση, εφόσον δεν ενεργοποιηθούν όροι αναπροσαρμογής χρεώσεων, πλέον παγίου 3,95€/μήνα. Όφελος 125€/έτος για μέσο πελάτη 3,75 MWh. Τιμές προ ΦΠΑ 6%. Πράσινη ενέργεια μέσω ανάκλησης ισόποσων εγγυήσεων προέλευσης από ΔΑΠΕΕΠ. Αρμόδιος Ρυθμιστής ΡΑΕ.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ