Ποιοι και πώς μπορούν να αποκτήσουν αυτοκίνητο με 200 ευρώ – Τι πρέπει να προσέξουν

Αυτοκίνητα σε τιμή ακόμη και 200 ευρώ μπορεί να αποκτήσει κάποιος στους πλειστηριασμούς της Διεύθυνσης Διαχείρισης Δημοσίου Υλικού, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της ΑΑΔΕ.

Συγκεκριμένα την Τρίτη 23 Απριλίου και ώρα 10 π.μ. θα διεξαχθεί στο Τελωνείο Κομοτηνής, προφορική πλειοδοτική δημοπρασία για να πουληθούν το καθένα χωριστά, τα παρακάτω επιβατικά και φορτηγά αυτοκίνητα για κυκλοφορία, Οχήματα Τέλους Κύκλου Ζωής (Ο.Τ.Κ.Ζ.) και οχήματα για διάλυση, με τιμή εκκίνησης αυτή που αναφέρεται στη διακήρυξη.

Πρόκειται για 55 αυτοκίνητα εκ των οποίων τα 8 είναι φορτηγά. Στη λίστα υπάρχουν αυτοκίνητα πολύ παλιά ακόμη και έως 24 έτη των οποίων η τιμή “εκκινεί” από τα 200 ευρώ.

Η επίσκεψη των αυτοκινήτων επιτρέπεται για πέντε εργάσιμες ημέρες πριν από την δημοπρασία, δηλαδή από 16-04-2019 έως και 22-04-2019, εκτός Σαββάτου και Κυριακής και τις ώρες 8.30 π.μ. έως 13.30 μ.μ. Διακηρύξεις αναρτώνται στον ιστότοπο www.aade.gr (διαδρομή: menoy/dieythynsediacheirises-demosioy-ylikoy-dddy).

ΠΡΟΣΟΧΗ: Η συμμετοχή καθενός των πλειοδοτών στην διαδικασία της δημοπρασίας προϋποθέτει την πλήρη ενημέρωσή του επί των νέων όρων πώλησης που ισχύουν , οι οποίοι είναι αναρτημένοι στον ιστότοπο της Α.Α.Δ.Ε. (www.aade.gr) (διαδρομή: menoy/dieythynse-diacheirises-demosioyylikoy-dddy). Δήλωση άγνοιας αυτών δεν αποτελεί άλλοθι και δεν γίνεται δεκτή. Ανακοίνωση στους ενδιαφερομένους: Ο διακανονισμός του υπολοίπου τιμήματος μετά την καταβολή του 20%, γίνεται εντός τριάντα ημερών από την επομένη ημέρα της κατακύρωσης των αποτελεσμάτων της Δημοπρασίας. Τυχόν αιτήσεις παρατάσεων διακανονισμού και μόνο για δεκαπέντε ημερολογιακές ημέρες θα γίνονται δεκτές μόνο εντός των 30 αυτών ημερών.

Δείτε εδώ το έγγραφο της ΑΑΔΕΠηγή: enikonomia.gr

Μοιράσου το:
σχολίασε κι εσύ
Ροή
Lifestyle
Κοινωνία
Πολιτική

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.