ΟΑΕΔ: Αιτήσεις για 82 ειδικότητες σε 30 περιοχές της χώρας

Άνοιξαν, σήμερα Δευτέρα στις 8 το πρωί, οι αιτήσεις για 82 ειδικότητες ΠΕ, ΤΕ, ΔΕ ωρομίσθιων εκπαιδευτών, σε 30 ΙΕΚ του ΟΑΕΔ.

Η διαδικασία πρόκειται να ολοκληρωθεί την Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου και ώρα 6 το απόγευμα.

Σημειώστε:

Οι υποψήφιοι έχουν δικαίωμα, προκειμένου να αξιολογηθούν και να ενταχθούν στους πίνακες επιλογής ωρομισθίων εκπαιδευτών, για το έτος κατάρτισης 2018-2019, να επιλέξουν τα ΙΕΚ που επιθυμούν της Περιφέρειας Αττικής ή τα ΙΕΚ μίας και μόνο Περιφερειακής ενότητας για την υπόλοιπη Ελλάδα.

Όσοι υποψήφιοι υποβάλουν νέα ηλεκτρονική αίτηση (συνεχόμενα ή μεμονωμένα), από το έτος κατάρτισης 2015-2016 έως και το έτος κατάρτισης 2017- 2018, με τον ίδιο τίτλο σπουδών και στο ίδιο ΙΕΚ, που αιτούνται και για το έτος κατάρτισης 2018-2019 θα ελέγξουν μέσα στην Εφαρμογή “Pegasus“ την ορθότητα των ατομικών τους στοιχείων και θα επικαιροποιήσουν αυτά που ενδεχομένως χρήζουν αλλαγών ή συμπληρώσεων.

Υποβάλουν ηλεκτρονικά ”νέα αίτηση” με τον τίτλο σπουδών που κατέχουν και εφόσον αυτός είναι προκηρυσσόμενος στο ή στα ΙΕΚ που επιθυμούν

Υποβάλουν μόνο ότι επιπλέον δικαιολογητικό έχει αποκτηθεί μετά την τελευταία υποψηφιότητά τους έως σήμερα.

Υποβάλουν εκ νέου τα δικαιολογητικά που αφορούν σε κοινωνικά κριτήρια (όπως π.χ. ανεργία / πολυτεκνία / μονογονεϊκή οικογένεια / ΑμεΑ κ.λ.π).

Τονίζεται, ότι όσοι υποψήφιοι υποβάλουν για πρώτη φορά ηλεκτρονική αίτηση, καταχωρούν το σύνολο των ατομικών τους στοιχείων που απαιτούνται από αυτή και υποβάλουν ή αποστέλουν το φάκελο με την αίτηση και τα συνημμένα δικαιολογητικά στο ΙΕΚ 1ης προτίμησής τους, ώστε να ακολουθήσει ο έλεγχος και η αξιολόγησή τους

Διαβάστε ολόκληρη την ανακοίνωση εδώ.

Πηγή: workenter.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ