Μέγαρο Μαξίμου: Σύσκεψη για την επάρκεια προϊόντων στην αγορά

Αύριο στη 1μμ θα γίνει στο Μέγαρο Μαξίμου  η  κυβερνητική σύσκεψη υπό τον Πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη για την επάρκεια προϊόντων στην αγορά, σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ .
Στην σύσκεψη αυτή θα συμμετάσχει  και ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, Γιώργος Γεωργαντάς.

 Νωρίτερα ο  κ.Γεωργαντάς είπε στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ  αναφορικά  με την αυριανή σύσκεψη ότι ”  με δεδομένο της κλιματικής κρίσης η οποία έχει ξεκινήσει πολύ νωρίτερα , με δεδομένο τον πόλεμο ο οποίος  έχει δημιουργήσει την εισβολή στην Ουκρανία και  έχει δημιουργήσει επίσης νέα δεδομένα, καθώς η Ουκρανία και η Ρωσία είναι οι δύο μεγαλύτερες παραγωγές χώρες στον κόσμο, θα πρέπει να  υπάρχουν βραχυπρόθεσμες και μεσοπρόθεσμες παρεμβάσεις από το υπουργείο μας έτσι ώστε να υπάρχει πλήρης επάρκεια και βεβαίως να  υπάρχει μεγάλη παραγωγή ώστε να υπάρχουν καλές τιμές”

“Πολλά είναι τα θέματα τα οποία θα συζητηθούν  και βεβαίως συζητούνται συνεχώς . Να ξέρετε ότι εμείς έχουμε κάνει παρεμβάσεις έτσι ώστε να ενισχύσουμε τους αγρότες  για να μπορούν να παράξουν .Πάνω από 250 εκατ. ευρώ έχουν δοθεί αυτό το διάστημα στους αγρότες  για να τους ενισχύσουμε σε μια  πραγματικά δύσκολη περίοδο”, συμπλήρωσε.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ