Μάρδας: Η γκριμάτσα του Ντάισελμπλουμ ήταν προβλεπόμενη

«Κάθε διεθνής διαπραγμάτευση για να φτάσει σε ένα αποτέλεσμα πρέπει να ωριμάσει» τόνισε ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών, Δημήτρης Μάρδας, μιλώντας στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου στον Real FM 97,8. «Βλέπετε ότι ήταν έτοιμοι κάτι να υπογράψουν. Απλά και μόνο φαίνεται ότι υπάρχει μία διαφωνία στη διατύπωση. Ως εκ τούτου ας μη βιαζόμαστε να βγάλουμε συμπεράσματα» πρόσθεσε ο κ. Μάρδας.

«Σε ό,τι αφορά την πολεμική η οποία ασκείται… αυτό είναι κάτι αναμενόμενο. Μπορώ να σας πω, πως και η γκριμάτσα του Ντάισελμπλουμ ήταν προβλεπόμενη. Κάποια πράγματα είναι προβλέψιμα στις διαπραγματεύσεις. Υπάρχουν διαφωνίες ρουτίνας. Δεν είναι δυνατόν να μπει κάποιος στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων και απ’ την πρώτη στιγμή να πει ‘ναι έχεις δίκιο, οπότε έλα να το συζητήσουμε’. Αν ο αντίπαλος το πει αυτό, τότε έχουμε νικήσει κατά κράτος» σημείωσε ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών, και συμπλήρωσε ότι «τη Δευτέρα μπορεί να φτάσουν σε ένα αποτέλεσμα».

«Η άποψή μου είναι γενικότερα ότι θα τελειώσουμε με αυτή την ιστορία. Ότι θα υπάρξει συμφωνία, θα υπάρξει» υποστήριξε ο κ. Μάρδας, ενώ σε ό,τι αφορά τον χρόνο της συμφωνίας, τόνισε ότι «θα υπάρξει στον χρόνο που πρέπει».

Ακούστε το ηχητικό:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ