Κέρδη καταγράφει το Χ.Α.Α.

Σε ελαφρώς χαμηλότερα επίπεδα από τις 500 μονάδες κινείται η χρηματιστηριακή αγορά, με τις τιμές των μετοχών να συνεχίζουν να καταγράφουν σημαντικά κέρδη... ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Google Προσθέστε το ENIKOS ως προτιμώμενη πηγή στη Google

Σε ελαφρώς χαμηλότερα επίπεδα από τις 500 μονάδες κινείται η χρηματιστηριακή αγορά, με τις τιμές των μετοχών να συνεχίζουν να καταγράφουν σημαντικά κέρδη.

O Γενικός Δείκτης Τιμών στις 16:00, διαμορφώνεται στις 497,80 μονάδες σημειώνοντας άνοδο σε ποσοστό 1,73%.

Η αξία των συναλλαγών ανέρχεται στα 23,075 εκατ. ευρώ.

Ο δείκτης υψηλής κεφαλαιοποίησης σημειώνει άνοδο σε ποσοστό 2,19%, ενώ ο δείκτης της μεσαίας κεφαλαιοποίησης ενισχύεται σε ποσοστό 1,30 %.

Από τους επιμέρους δείκτες τη μεγαλύτερη άνοδο καταγράφουν οι δείκτες της Υγείας (+4,33%), των Κατασκευών (+3,80%) και των Τραπεζών (+3,51%).

Αντιθέτως τις μεγαλύτερες απώλειες σημειώνουν οι δείκτες του Εμπορίου (-2,05%) και των Ταξιδιών (-1,52%).

Από τον δείκτη υψηλής κεφαλαιοποίησης την μεγαλύτερη άνοδο καταγράφουν οι μετοχές της Alpha Bank(+7,44%), της Eurobank (+6,09%), της Ελλάκτωρ (+4,12%) και της MIG (+4,00%).

Αντιθέτως τις μεγαλύτερες απώλειες σημειώνουν oι μετοχές της Folli Follie (-2,00%) και του ΟΠΑΠ (-1,66%).

Ανοδικά κινούνται 68 μετοχές, 44 πτωτικά και 16 παραμένουν σταθερές. 

Google Προσθέστε το ENIKOS στην Google
Ακολουθήστε το ENIKOS στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.