Γιάννης Βάλβης: Ο «Mr AQUA Carpatica» ρίχνει και μουσικές «γέφυρες» μεταξύ Ελλάδας και Ρουμανίας

Μπορεί εδώ και χρόνια ο Γιάννης Βάλβης να διευθύνει την επιχειρηματική «ορχήστρα» της Acqua Springs SA και να έχει καταστήσει το νερό της, AQUA Carpatica σήμα κατατεθέν λόγω των ποιοτικών χαρακτηριστικών του και της απαράμιλλης γεύσης του, όμως, πρόσφατα απέδειξε το ταλέντο του και στη μουσική και το τραγούδι.

Ο επιχειρηματίας που έχει «χτίσει» ένα ισχυρό brand name με το νερό που πηγάζει από τα Καρπάθια Όρη και έχει αποσπάσει πολλά βραβεία, κατάφερε να κερδίσει τις εντυπώσεις και με την εμφάνισή του στο podcast «Simple Things» . Εκεί όπου τραγούδησε πολλά τραγούδια τόσο στα ελληνικά, όσο και στα ρουμανικά ανήμερα της 25ης Μαρτίου.

Ο Γιάννης Βάλβης με πλούσιο ρεπερτόριο, παρέσυρε με τη φωνή του τους συντελεστές και όλους όσοι βρίσκονταν εκεί, αναδεικνύοντας ταυτόχρονα μνήμες και στιγμές από την Ελλάδα, αλλά και στέλνοντας μήνυμα για τους ισχυρούς δεσμούς μεταξύ της χώρας μας και της Ρουμανίας.

Ο επιχειρηματίας με τις πολλές διακρίσεις σε ελληνικό και διεθνές επίπεδο και ένας από τους βασικούς πρεσβευτές του ελληνικού πολιτισμού και της κουλτούρας μέσα από τη δράση του, ανάδειξε με τη συμμετοχή του αυτή, τη δύναμη της μουσικής στην ενδυνάμωση των δεσμών φιλίας ανάμεσα στους λαούς. Ο Γιάννης Βάλβης έριξε με αυτόν τον τρόπο πέρα από επιχειρηματικές και πολιτιστικές γέφυρες μεταξύ των δύο χωρών.

Ο επιχειρηματίας που με το φυσικό μεταλλικό και φυσικώς ανθρακούχο νερό από τα Καρπάθια Όρη έχει καταφέρει να κερδίσει την εμπιστοσύνη των καταναλωτών σε πολλές χώρες ,δεν φοβήθηκε να δείξει και μια άλλη πλευρά του εαυτού του. Μακριά από την πραγματικότητα των business plan και των οικονομικών στοιχείων, ο Γιάννης Βάλβης πραγματοποιεί ένα μουσικό «ταξίδι» νοσταλγίας, συγκίνησης και αναμνήσεων.

Άλλωστε στο επιχειρηματικό πεδίο έχει δώσει τα διαπιστευτήριά του καθώς το AQUA Carpatica είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με την αγνότητα και τη γεύση. Εκατομμύρια χρόνια ηφαιστειακής δραστηριότητας έχουν απαλλάξει την πηγή από ρύπους, χαρίζοντας στο νερό την απαράμιλλη, μοναδική γεύση του. Για αυτούς τους λόγους το AQUA Carpatica αποκαλείται ως το «θαύμα της παρθένας φύσης» και ως το τέλειο νερό. Τώρα ο Γιάννης Βάλβης έδωσε «διαπιστευτήρια» με τα τραγούδια του και στο πεδίο της μουσικής, με τις νότες να συνθέτουν ένα σκηνικό χαράς και γιορτής.

Απόσπασμα από αυτό το podcast έπαιξε σε πολλά ρουμανικά ΜΜΕ.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ