Δράμα: Χειροπέδες σε εργοδότη που ζήτησε πίσω το Δώρο Χριστουγέννων – Τι λέει ο εργαζόμενος που τον κατήγγειλε

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος υπάρχουν καταγγελίες για εργοδότες που παίρνουν πίσω το Δώρο Χριστουγέννων. Σύμφωνα με την ΕΡΤ1, εργοδότης πήγε να πάρει πίσω το Δώρο των Χριστουγέννων από εργαζόμενό του και συνελήφθη επ’ αυτοφώρω σε ΑΤΜ. Το περιστατικό συνέβη σε επιχείρηση εστίασης στη Δράμα.

Για το θέμα μίλησε ο εργαζόμενος -καταγγέλλων στην ΕΡΤ1. Όπως είπε “μου είχαν πει ότι η πολιτική του μαγαζιού είναι να μην δίνουν το Δώρο των Χριστουγέννων και το επίδομα αδείας”.
“Αποφασίσαμε ότι θα τους έδινα πίσω τα λεφτά. Κανονίσαμε το ραντεβού για να μου βάλουν τα λεφτά, να τα βγάλω και να τους τα ξαναδώσω πίσω “, συμπλήρωσε και ανέφερε τον τρόπο με τον οποίο έγινε η σύλληψη του εργοδότη του.

“Με το που έβγαλα τα λεφτά για να τα παραδώσω στον εργοδότη μου, εκείνη τη στιγμή ήρθε η Ασφάλεια, έπιασαν τον κύριο αυτόν που το έκανε”, σημείωσε.

Tι λέει ο εκπρόσωπος Τύπου ΓΣΕΕ, Δημήτρης Καραγεωργόπουλος

Το θέμα σχολίασε και ο εκπρόσωπος Τύπου της ΓΣΕΕ , Δημήτρης Καραγεωργόπουλος στην ΕΡΤ1. Όπως είπε ” ο εργαζόμενος είχε το θάρρος και κατήγγειλε το συγκεκριμένο περιστατικό στο τοπικό Εργατικό κέντρο και στη Γενική Συνομοσπονδία Εργατών Ελλάδας Eιδοποιήσαμε την Αστυνομία. Και σήμερα αυτός ο παραβάτης ο κακόπιστος και κακοπροαίρετος εργοδότης συνελήφθη στο πλαίσιο του αυτόφωρου.

Δείτε παρακάτω το σχετικό ΒΙΝΤΕΟ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ