ΔΕΠΑ: Τι λέει για την επιδότηση φυσικού αερίου τον Απρίλιο

Και τον μήνα Απρίλιο θα έχουν επιδότηση στο φυσικό αέριο τα νοικοκυριά, οι βιομηχανίες και τα νοσοκομεία, σύμφωνα με την ΔΕΠΑ Εμπορίας.

Όπως αναφέρεται σε  ανακοίνωση της  εταιρείας, η ΔΕΠΑ Εμπορίας εξασφαλίζει έκπτωση 30 ευρώ ανά μεγαβατώρα σε όλα τα νοικοκυριά που χρησιμοποιούν φυσικό αέριο, των οποίων οι εταιρείες προμήθειας φυσικού αερίου έχουν συνάψει σύμβαση με τη ΔΕΠΑ Εμπορίας. Ειδικά για τον Απρίλιο, οι σχετικές πιστώσεις στους Προμηθευτές θα εφαρμοστούν σύμφωνα με τις μηνιαίες κατανομές φυσικού αερίου των εταιρειών διανομής, με σκοπό η σχετική έκπτωση να συμπεριληφθεί άμεσα στους λογαριασμούς που αφορούν οικιακές καταναλώσεις Απριλίου.

Για τους μεγάλους βιομηχανικούς καταναλωτές και τα Νοσοκομεία, οι οποίοι έχουν συνάψει απευθείας σύμβαση προμήθειας φυσικού αερίου με τη ΔΕΠΑ Εμπορίας, η έκπτωση ανέρχεται σε 15Euro/MWh.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΔΕΠΑ Εμπορίας, Κωνσταντίνος Ξιφαράς, δήλωσε: «Η ΔΕΠΑ Εμπορίας είναι μία ισχυρή, σύγχρονη, αποτελεσματική και ολοκληρωμένη επιχείρηση ενέργειας που αφουγκράζεται τις ανάγκες των καταναλωτών και της αγοράς, και με αίσθημα ευθύνης, συμβάλλει καθοριστικά στην απορρόφηση ενός σημαντικού ποσοστού της αύξησης στη διεθνή τιμή του φυσικού αερίου. Η ΔΕΠΑ Εμπορίας, σε αγαστή συνεργασία με το Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας, λαμβάνει συνεχώς νέες πρωτοβουλίες και ενέργειες για τη στήριξη των νοικοκυριών, των βιομηχανιών και των Νοσοκομείων της χώρας μας σ’ αυτή τη δύσκολη οικονομικά συγκυρία».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ