Αλεξιάδης: Ο νόμος προβλέπει δόσεις του ΕΝΦΙΑ μέχρι το τέλος του χρόνου – ΒΙΝΤΕΟ

«Όσο πιο νωρίς τελειώσουμε τις δηλώσεις, τόσο πιο γρήγορα θα γίνει η εκκαθάριση του ΕΝΦΙΑ και θα έχουμε πιο πολλές δόσεις. Αυτή τη στιγμή ισχύουν οι δόσεις μέχρι τέλος του χρόνου», ανέφερε ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Τρύφων Αλεξιάδης, λίγο πριν από την είσοδό του στη συνεδρίαση του Κυβερνητικού Συμβουλίου Οικονομικής Πολιτικής.

«Να τρέξουμε όλοι να κάνουμε τις φορολογικές μας δηλώσεις, και μετά να πάμε στις δηλώσεις του ΕΝΦΙΑ, που κάποιοι ανακάλυψαν φέτος την Αμερική. Όπως κάθε χρονιά οι δηλώσεις του ΕΝΦΙΑ είναι μέχρι τέλος του χρόνου», δήλωσε στο STAR ο κ. Αλεξιάδης.

«Ο νόμος προβλέπει δόσεις μέχρι τέλος του χρόνου για αυτό και εγώ πίεζα τόσους μήνες, έχω γίνει σχεδόν γραφικός, στο να πιέζω να τελειώσουμε τις δηλώσεις εισοδήματος και να γίνει ο ΕΝΦΙΑ. Όσο πιο νωρίς τελειώσουμε τις δηλώσεις, τόσο πιο γρήγορα θα γίνει η εκκαθάριση του ΕΝΦΙΑ και θα έχουμε πιο πολλές δόσεις. Αυτή τη στιγμή ισχύουν οι δόσεις μέχρι τέλος του χρόνου. Αν αλλάξει αυτή η διάταξη ή όχι είναι κάτι το οποίο θα δούμε», ανέφερε ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών.

 

Δείτε το βίντεο από το Star

Διαβάστε επίσης:

Συνεδριάζει το Κυβερνητικό Συμβούλιο Οικονομικής Πολιτικής

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ