Αισχροκέρδεια: Στο φως της δημοσιότητας από Δευτέρα τα ονόματα εταιρειών – Τι είπε ο Γεωργιάδης για το σουβλάκι

Από την άλλη Δευτέρα θα ψηφιστεί η τροπολογία για φαινόμενα αισχροκέρδειας  και θα αρχίσουν να δημοσιοποιούνται ονόματα εταιριών που αισχροκερδούν, όπως γνωστοποίησε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ.

“Από την άλλη Δευτέρα θα εισηγηθώ  στη Βουλή και θα υπερψηφίσω την τροπολογία  που  θα επιτρέπει στο υπουργείο Ανάπτυξης  και Επενδύσεων όταν βάζει ένα πρόστιμο να δημοσιοποιεί και το όνομα της αλυσίδας”, τόνισε ο κ. Γεωργιάδης αναφερόμενος σε φαινόμενα αισχροκέρδειας. Στην συνέχεια ρωτήθηκε εάν αυτό θα αφορά τις εταιρείες  που αισχροκερδούν από εδώ και στο εξής. Δεν πάμε αναδρομικά, απάντησε και πρόσθεσε ότι αυτό αφορά τις επιχειρήσεις που αισχροκερδούν  από εδώ και μπρος.

Σουβλάκια:  Τι θα γίνει με τις ανατιμήσεις 

Άδωνις Γεωργιάδης -σουβλάκια

Επίσης μίλησε και για τις ανατιμήσεις που έχουν γίνει στις τιμές στα σουβλάκια. ” Έχουμε κάνει εκτεταμένο έλεγχο και σε επιχειρήσεις  που δίνουν σουβλάκια… γύρο” τόνισε, ωστόσο ανέφερε ότι δεν έχει ακόμα ” την εικόνα των ελέγχων. Περιμένω η αρμόδια υπηρεσία να μου κάνει μια αναφορά μέσα σε αυτήν την εβδομάδα τι βρήκαν στα καταστήματα που πουλάνε σουβλάκια. Ξεκαθαρίζω όμως ό,τι εάν βρούμε εναρμονισμένες πρακτικές, δηλαδή μια ολόκληρη γειτονιά να πουλά το σουβλάκι  στην ίδια τιμή,αυτό έχει τεράστιο πρόστιμο και δεν θα λυπηθούμε κανέναν σε αυτό “.

“Όταν κάνουμε έλεγχο δεν κάνουμε έλεγχο μόνο στην λιανική πώληση,  κάνουμε έλεγχο σε όλη την διαδρομή  “, ανέφερε μεταξύ άλλων.

Μοιράσου το:
σχολίασε κι εσύ
Ροή
Lifestyle
Κοινωνία
Πολιτική

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.