Επίδομα 534 ευρώ: Από σήμερα οι δηλώσεις για τους εργαζομένους της Τέχνης και του Πολιτισμού

Από σήμερα, Τετάρτη, 3 Μαρτίου έως και τις 15 Μαρτίου του 2020 μπορούν να υποβάλλουν υπεύθυνες δηλώσεις οι εργαζόμενοι της Τέχνης και του Πολιτισμού για τη χορήγηση του επιδόματος των 534 ευρώ για τον μήνα Ιανουάριο και το επίδομα 534 ευρώ για τον μήνα Φεβρουάριο, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση του υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων. Τα παραπάνω αφορούν μόνο όσοι είναι εγγεγραμμένοι έως και τις 10 Ιανουαρίου του 2021 στην ειδική πλατφόρμα πλατφόρμα του Πληροφοριακού Συστήματος «ΕΡΓΑΝΗ» artandcultureprofessionals.services.gov.gr.

Μεταξύ άλλων οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να γνωρίζουν ότι η παραπάνω καταβολή της αποζημίωσης αναμένεται να γίνει εντός του Μαρτίου εφάπαξ στον τραπεζικό λογαριασμό του δικαιούχου. Επίσης επισημαίνεται ότι, από το Πληροφοριακό Σύστημα ΕΡΓΑΝΗ εξάγεται σε ηλεκτρονική μορφή αναλυτική κατάσταση δικαιούχων, η οποία περιλαμβάνει τα πλήρη στοιχεία τους:

-Τον αριθμό τραπεζικού λογαριασμού σε μορφή ΙΒΑΝ,

-Το πιστωτικό Ίδρυμα, στο οποίο τηρείται ο λογαριασμός,

-Το ποσό της καταβολής

-Το ΑΦΜ τους

Σημειώνεται πως μέχρι και την 1 η Μαρτίου 2021 μέσω του Μητρώου είχαν καταβληθεί €30 εκατομμύρια ως αποζημίωση ειδικού σκοπού για τους μήνες, Σεπτέμβριο, Οκτώβριο, Νοέμβριο και Δεκέμβριο του 2020.

Πηγή: enikonomia.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ