Έρχεται ειδική ρύθμιση για τα καταστήματα νυφικών – Τι θα προβλέπει

Ειδική ρύθμιση για διεύρυνση του χρονικού ορίου παραμονής σε καταστήματα με νυφικά προανήγγειλε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης. Ο κ. Γεωργιάδης ήταν καλεσμένος στην πρωινή εκπομπή του Γιώργου Αυτιά στον ΣΚΑΙ και κλήθηκε να σχολιάσει τα παράπονα που εκφράζουν οι μέλλουσες νύφες, ότι το χρονικό περιθώριο των δύο ωρών δεν επαρκεί για την πρόβα νυφικού.

Ο υπουργός προανήγγειλε ειδική ρύθμιση που θα συμπεριληφθεί στην ΚΥΑ για τα καταστήματα νυφικών, λέγοντας ότι θα συνομιλήσει με τον γενικό γραμματέα Εμπορίου και Προστασίας Καταναλωτή Παναγιώτη Σταμπουλίδη ώστε να δοθεί η δυνατότητα αύξησης των ωρών σε τέσσερις, από δυο, για τα συγκεκριμένα καταστήματα και τις πρόβες των νυφικών

Επίσης για τα κοσμηματοπωλεία είπε ότι με βάση την εισήγηση των ειδικών- θα λειτουργούν με την μέθοδο click away. Σημείωσε ωστόσο πως το υπουργείο είχε ζητήσει να λειτουργήσουν με τη μέθοδο τού ραντεβού και αυτά, αλλά αυτό δεν έγινε δεκτό από την επιτροπή. Πάντως ο κ. Γεωργιάδης σημείωσε ότι θα θέσει ξανά το θέμα για τα κοσμηματοπωλεία στη συνεδρίαση της επόμενης Παρασκευής.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ