Κομισιόν: Γι’ αυτό σταμάτησαν οι διαπραγματεύσεις

Την προσωρινή διακοπή των διαπραγματεύσεων στην Αθήνα για να δοθεί η δυνατότητα στους επικεφαλής του κουαρτέτου και στα στελέχη της ελληνικής κυβέρνησης να μεταβούν στην Ουάσινγκτον... ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Google Προσθέστε το ENIKOS ως προτιμώμενη πηγή στη Google

Την προσωρινή διακοπή των διαπραγματεύσεων στην Αθήνα για να δοθεί η δυνατότητα στους επικεφαλής του κουαρτέτου και στα στελέχη της ελληνικής κυβέρνησης να μεταβούν στην Ουάσινγκτον για την Εαρινή Σύνοδο του ΔΝΤ, επιβεβαίωσε ο εκπρόσωπος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Αλεξάντερ Βιντερστάιν.

Ο ίδιος εκπρόσωπος πρόσθεσε πως η αποστολή των εκπροσώπων των δανειστών στην Αθήνα θα συνεχιστεί μετά το ταξίδι στην Ουάσινγκτον με σκοπό να ολοκληρωθεί η αξιολόγηση το συντομότερο δυνατό.

Όσον αφορά τις διαβουλεύσεις που θα λάβουν χώρα στο περιθώριο της Εαρινής Συνόδου του ΔΝΤ, ο εκπρόσωπος της Επιτροπής ανέφερε πως είναι μια «ευκαιρία» για την ανταλλαγή απόψεων των εμπλεκόμενων στελεχών από τους θεσμούς και από την ελληνική κυβέρνηση για όλα τα θέματα που βρίσκονται ανοιχτά.

Ο κ. Βιντερστάιν επανέλαβε πως κατά το δεύτερο μέρος της αποστολής των εκπροσώπων των δανειστών στην Αθήνα για την πρώτη αξιολόγηση που έλαβε χώρα από τις 2 Απριλίου, σημειώθηκε «πρόοδος» στις διαπραγματεύσεις με την Ελλάδα σε ένα «πακέτο» μέτρων.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δείτε επίσης:

Η ΕΚΤ «βλέπει» πρόοδο στις διαπραγματεύσεις με την τρόικα

Γεροβασίλη: Η διαπραγμάτευση θα έπρεπε να έχει κλείσει εδώ και καιρό – ΒΙΝΤΕΟ

Το κοινό ανακοινωθέν τρόικας-οικονομικού επιτελείου για την παύση εργασιών

Google Προσθέστε το ENIKOS στην Google
Ακολουθήστε το ENIKOS στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.