Επιβεβαίωση Αλεξιάδη για το πρωτοσέλιδο της «Αγοράς» για τις 100 δόσεις – ΒΙΝΤΕΟ

Επιβεβαιώνοντας το πρωτοσέλιδο της Εφημερίδας “Αγορά του Σαββάτου” της 1ης Αυγούστου ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Τρύφωνας Αλεξιάδης μιλώντας σε τηλεοπτικό σταθμό την Παρασκευή προανήγγειλε την επανεξέταση της ρύθμισης των 100 δόσεων με κριτήριο «τον ρεαλισμό και την είσπραξη».

Το ρεπορτάζ της Αγοράς με υπέρτιτλο «ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ – ΑΓΡΙΕΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΤΡΟΙΚΑ» και κεντρικό τρίστηλο τίτλο «Ξηλώνουν και τις 100 δόσεις» αποκάλυψε από το προηγούμενο Σάββατο όλο το παρασκήνιο που σήμερα ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών επιβεβαίωσε, παρά τη τις διαψεύσεις στις οποίες είχαν προβεί στελέχη του Υπουργείου Οικονομικών στην διάρκεια της εβδομάδας.

 

«Σε κάποιες περιπτώσεις, που υπάρχει δυνατότητα να πληρώσουν λιγότερες από 100 δόσεις, θα εξετάσουμε εισοδηματικά και περιουσιακά κριτήρια», πρόσθεσε.

«Πρέπει να επανεξετάζουμε τις αποφάσεις με κριτήριο τον ρεαλισμό και την είσπραξη», συνέχισε ο κ. Αλεξιάδης.

Ακόμη, ο αναπληρωτής ΥΠΟΙΚ είπε ότι δεν θα υπάρξει ξανά ρύθμιση 100 δόσεων, συμπληρώνοντας ότι «ήταν έκτακτο μέτρο είχε συγκεκριμένη στόχευση και απέδωσε».

Αναφορικά με τον ΕΝΦΙΑ, ο κ. Αλεξιάδης δήλωσε ότι το ΥΠΟΙΚ επεξεργάζεται προτάσεις για να γίνει πιο δίκαιος και πιο αναλογικός.

 

Δείτε το βίντεο του ΣΚΑΪ:

 

 

Διαβάστε επίσης:

Μητρόπουλος: Να σχηματιστεί κυβέρνηση από πρόσωπα ευρύτερου κύρους

Σταϊκούρας: Επιστροφή της οικονομίας στα πρωτογενή ελλείμματα

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ