Σοκ στη Νέα Σμύρνη: Τραυματίστηκαν τέσσερα παιδιά από τους πυροβολισμούς

Τέσσερα παιδιά φέρεται να τραυμάτισε, σύμφωνα με κατοίκους της περιοχής, ο άνδρας που νωρίτερα συνελήφθη...

Google Προσθέστε το ENIKOS ως προτιμώμενη πηγή στη Google

Τέσσερα παιδιά φέρεται να τραυμάτισε, σύμφωνα με κατοίκους της περιοχής, ο άνδρας που νωρίτερα συνελήφθη καθώς πυροβολούσε με αεροβόλο από το μπαλκόνι του σπιτιού στη Νέα Σμύρνη.

Όπως αναφέρουν γείτονες και περίοικοι, πρόκειται για 16χρονα παιδιά που βρίσκονταν έξω από το φροντιστήριο που είναι στο ισόγειο της πολυκατοικίας. Τρία από τα παιδιά έχουν μεταφερθεί στο νοσοκομείο, αλλά αναμένεται να επιστρέψουν στα σπίτια τους τις επόμενες ώρες, ενώ το τέταρτο διαπιστώθηκε εξ αρχής ότι είχε επιπόλαια τραύματα από τα σκάγια του αεροβόλου.

Οι περίοικοι, έντρομοι, έσπευσαν να ειδοποιήσουν την αστυνομία. Μετά από λίγα λεπτά, οι αστυνομικοί του τοπικού τμήματος έφθασαν στο σημείο, μπήκαν στο διαμέρισμα και κατάφεραν να αφοπλίσουν τον δράστη που βρισκόταν σε έξαλλη κατάσταση για άγνωστο λόγο.

Google Προσθέστε το ENIKOS στην Google
Ακολουθήστε το ENIKOS στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.