Οριστικοποιείται η σύνθεση της επιτροπής εμπειρογνωμόνων για τα Θρησκευτικά

Την 1η Νοεμβρίου αναμένεται να οριστικοποιηθεί η σύνθεση της επιτροπής ειδικών εμπειρογνωμόνων, η οποία θα συζητήσει με το υπουργείο Παιδείας... ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ

Google Προσθέστε το ENIKOS ως προτιμώμενη πηγή στη Google

Την 1η Νοεμβρίου αναμένεται να οριστικοποιηθεί η σύνθεση της επιτροπής ειδικών εμπειρογνωμόνων, η οποία θα συζητήσει με το υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων, για τον τρόπο διδασκαλίας του μαθήματος των Θρησκευτικών, όπως αποφασίστηκε κατά τη χθεσινή συνεδρία της Διαρκούς Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος, υπό την προεδρία του αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος, Ιερωνύμου.

Σύμφωνα με το ανακοινωθέν που εξεδόθη σήμερα από τη Διαρκή Ιερά Σύνοδο, «χθες, η τριμελής εξ Αρχιερέων Επιτροπή συνεδρίασε προκειμένου να συμπεριλάβει τους ειδικούς εμπειρογνώμονες επί της διδακτικής του μαθήματος των Θρησκευτικών».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Διαβάστε επίσης:

Υπουργείο Δικαιοσύνης: Κανείς νεωτερισμός δε θα προχωρήσει εκτός του θεσμικού πλαισίου και της νομιμότητας

Σοκ στα δικαστήρια Πατρών – Δεν άντεξε την καταδίκη και κάρφωσε στυλό στον λαιμό του

Κοινή ανακοίνωση δικαστικών: Ο Τσίπρας αρνείται να μας συναντήσει

 

 

Google Προσθέστε το ENIKOS στην Google
Ακολουθήστε το ENIKOS στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.