Επίθεση αντιεξουσιαστών σε εμπόρους ναρκωτικών στα Εξάρχεια – ΒΙΝΤΕΟ

Ένα νέο επεισόδιο σημειώθηκε στη «βεντέτα» μεταξύ αναρχικών και διακινητών ναρκωτικών στα Εξάρχεια... ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Google Προσθέστε το ENIKOS ως προτιμώμενη πηγή στη Google

Ένα νέο επεισόδιο σημειώθηκε στη «βεντέτα» μεταξύ αναρχικών και διακινητών ναρκωτικών στα Εξάρχεια. Πριν από λίγο αναρτήθηκε στο διαδίκτυο βίντεο που δείχνει ομάδα αντιεξουσιαστών να επιτίθεται σε εμπόρους ναρκωτικών.

Στο βίντεο φαίνεται μια ομάδα περίπου δέκα ατόμων να έχει καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους, με καδρόνια, πτυσσόμενα γκλοπ ακόμη και σφυριά.

Μάλιστα στο βίντεο έχει καταγραφεί η επίθεση σε έναν διακινητή με τους αντιεξουσιαστές να του καταστρέφουν τα ναρκωτικά. Οι αντιεξουσιαστές στη συνέχεια αποχώρησαν από το σημείο φωνάζοντας συνθήματα όπως : «Τα Εξάρχεια έχουν ιστορία. Έξω οι ναρκέμποροι από την πλατεία».

Πηγή βίντεο youtube: Mavra Mesanyxta

Διαβάστε επίσης:

Μυστήριο με εξαφάνιση φοιτήτριας στη Νέα Σμύρνη

Google Προσθέστε το ENIKOS στην Google
Ακολουθήστε το ENIKOS στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.