Το αιχμηρό σχόλιο του Μπακογιάννη για την παράσταση του Εθνικού

Με αιχμηρό τρόπο σχολίασε μέσω του λογαριασμού του στο Facebook ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας, Κώστας Μπακογιάννης την απόφαση του Εθνικού Θεάτρου... ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ

Google Προσθέστε το ENIKOS ως προτιμώμενη πηγή στη Google

Με αιχμηρό τρόπο σχολίασε, μέσω του λογαριασμού του στο Facebook, ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας, Κώστας Μπακογιάννης την απόφαση του Εθνικού Θεάτρου να ανεβάσει παράσταση που βασίζεται στο βιβλίο του Σάββα Ξηρού. Ο κ. Μπακογιάννης κάνει λόγο “για “εξαγνισμό” και “ηρωοποίηση” ενός κατά συρροή δολοφόνου”.

Συγκεκριμένα ο κ. Μπακογιάννης έγραψε: “Θα περίμενε κανείς το επίσημο Εθνικό Θέατρο να αναζητάει την έμπνευση του στους υπερασπιστές και όχι στους διώκτες της δημοκρατίας. Η τέχνη δεν έχει όρια. H στρατευμένη όμως τέχνη κρίνεται ως προς τις σκοπιμότητες της. Iδίως όταν έχει ως στόχο τον “εξαγνισμό” και την “ηρωοποίηση” ενός κατά συρροή δολοφόνου. Ευτυχώς, το φως πάντα νικάει το σκοτάδι.”

Δείτε την ανάρτηση:

 

Διαβάστε επίσης:

Οργή των συγγενών θυμάτων τρομοκρατίας για την παράσταση του Εθνικού

H ανακοίνωση του Εθνικού Θεάτρου για την παράσταση που βασίζεται στο βιβλίο του Ξηρού

 

 

 

Google Προσθέστε το ENIKOS στην Google
Ακολουθήστε το ENIKOS στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.