Σε εκείνους που του άσκησαν κριτική με αφορμή τα όσα είχε πει σχολιάζοντας το ξέσπασμα της μάνας του Παύλου Φύσσα κατά του Γιώργου Ρουπακιά, απάντησε ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος.
“Κάντε μου μια χάρη, όλοι εσείς που μ´έχετε στη μπούκα διότι δήθεν προσέβαλα τη Μάγδα Φύσσα και χάιδεψα το δολοφόνο, και διαγράψτε με μόνοι σας – ει δυνατόν και με μπλοκ. Να αραιώνουμε με τα φασισταριά κάθε χρώματος και απόχρωσης. (Εξαιρούνται οι ευγενικώς διαφωνούντες.)” έγραψε ο δημοσιογράφος στο Facebook.
σχολίασε κι εσύ
Ακολουθήστε το Enikos στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο enikos.gr
Ειδήσεις
Ροή Ειδήσεων
30 λεπτά πριν
Αποκαλυπτικές μαρτυρίες σε έγγραφα για τα UFO – «Μέλη του πληρώματος ύψους 1,2 μέτρου φορούσαν διαστημικές στολές και κράνη»
3 λεπτά πριν
Χανταϊός: Πόσα είδη υπάρχουν και πώς μεταδίδεται – «Δεν κινδυνεύουμε από πανδημία» λέει ο Μαγιορκίνης
12 λεπτά πριν
Στεγαστικό ζήτημα: Οι κρίσιμοι παράγοντες που εκτοξεύουν τις τιμές – Η έκθεση της Τράπεζας της Ελλάδος
ENIKOS NETWORK
Η Billie Eilish μιλάει για το ατύχημα που την έκανε τραγουδίστρια: «Αυτό που θα με κατέστρεφε, τελικά με έσωσε»