Νέο κύμα βομβαρδισμών στη Συρία από τη Ρωσία

Προσθέστε το enikos.gr στην Google

Ένα εντατικό κύμα ρωσικών αεροπορικών επιδρομών έπληξε τη συριακή επαρχία Χάμα και περιοχές της γειτονικής επαρχίας Ιντλίμπ, ανέφερε η οργάνωση Συριακό Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων που καταγράφει τις εξελίξεις στον πόλεμο.

Η Ρωσία, ο κυριότερος σύμμαχος του σύρου προέδρου Μπασάρ αλ Άσαντ, άρχισε να εξαπολύει αεροπορικές επιδρομές στη Συρία την περασμένη εβδομάδα, αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Οι σημερινές επιδρομές της Ρωσίας είχαν στόχο τις πόλεις Καφρ Ζίτα, Καφρ Ναμπούνταχ, αλ-Σαγιάντ και το χωριό αλ-Λαταμίναχ στην επαρχία Χάμα, καθώς και τις πόλεις Χαν Σαϊχούν και Αλχμπίτ στην Ιντλίμπ, ανέφερε το Παρατηρητήριο.

Σημειώθηκαν επίσης στην περιοχή πυκνοί βομβαρδισμοί με πυραύλους εδάφους-εδάφους, ανέφερε το Παρατηρητήριο που καταγράφει τις εξελίξεις χρησιμοποιώντας επιτόπιες πηγές.

Δείτε επίσης

Γεωπολιτικό θρίλερ – Σε τεντωμένο σχοινί η σχέση Ρωσίας-Τουρκίας

Αγριεύει η κόντρα ΝΑΤΟ-Ρωσίας με τις βόμβες να πέφτουν βροχή στη Συρία

Μοιράσου το:

Προσθέστε το enikos.gr στην Google
σχολίασε κι εσύ

ENIKOS NETWORK