Λαφαζάνης: Η κυβέρνηση δεν έπεσε… παραιτήθηκε ταπεινωτικά – ΒΙΝΤΕΟ

Ο επικεφαλής της Λαϊκής Ενότητας, Παναγιώτης Λαφαζάνης, τόνισε ότι η Λαϊκή ενότητα θα είναι η μεγάλη έκπληξη των εκλογών, ενώ επισήμανε ότι η κυβέρνηση δεν έπεσε από κανέναν, αλλά παραιτήθηκε.

«Δεν θέτουμε ποσοτικούς στόχους. Μαχώμεθα να πάει η Λαϊκή ενότητα όσο το δυνατόν καλύτερα και ψηλότερα. Να αναδειχθεί σε καθοριστική μετεκλογική δύναμη. Σε αφετηρία να ξεκινήσουμε ένα πολύ μεγάλο αντιμνημονιακό, προοδευτικό αγώνα, ο οποίος θα έρθει γρήγορα στην κυβερνητική εξουσία. Αυτός είναι ο μεγάλος στόχος», τόνισε αρχικά μεταξύ άλλων ο Παναγιώτης Λαφαζάνης και συνέχισε:

«Η Λαϊκή ενότητα θα είναι η μεγάλη έκπληξη των εκλογών. Οι δημοσκοπήσεις για άλλη μία φορά θα διαψευσθούν. Δεν εκφράζουν την κοινωνία, δεν εκφράζουν τη νεολαία».

«Η κυβέρνηση αυτή δεν έπεσε από κανέναν. Παραιτήθηκε ταπεινωτικά. Οι κυβερνήσεις πέφτουν όταν κάνει πρόταση δυσπιστίας η αντιπολίτευση. Οι κυβερνήσεις πέφτουν αν οι ίδιες προκαλέσουν ψήφο εμπιστοσύνης στη βουλή και δεν πάρουν τη σχετική πλειοψηφία. Δεν τόλμησε αυτή η κυβέρνηση να ζητήσει την εμπιστοσύνη της βουλής», σχολίασε στη συνέχεια ο Παναγιώτης Λαφαζάνης.

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε επίσης:

Το μήνυμα του Γλέζου όπως προβλήθηκε στη συνέντευξη του Λαφαζάνη – ΒΙΝΤΕΟ

Κωνσταντοπούλου: Η Λαϊκή Ενότητα αντιπροσωπεύει την ελπίδα – ΒΙΝΤΕΟ

Λαφαζάνης: Εντολοδόχος του ΣΥΡΙΖΑ και της ΝΔ η υπηρεσιακή κυβέρνηση – ΒΙΝΤΕΟ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ