Η Γερμανίδα Καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ υποβαθμίζει οποιεσδήποτε ελπίδες για συμφωνία το τελευταίο λεπτό με την Ελλάδα, λίγες ώρες πριν από τη λήξη του προγράμματος διάσωσης, λέγοντας ότι δεν γνωρίζει τυχόν νέα πρόταση από τον Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ζαν Κλοντ Γιούνκερ.
“Απόψε ακριβώς τα μεσάνυχτα, το πρόγραμμα λήγει. Και δεν είμαι ενήμερη σχετικά με οποιεσδήποτε βάσιμες ενδείξεις για κάτι άλλο”, δήλωσε η Μέρκελ σύμφωνα με το Reuters.
“Πέρα από αυτό, είναι σαφές ότι δεν θα κλείσoυμε τους διαύλους επικοινωνίας μετά τα μεσάνυχτα … αυτό σημαίνει ότι η πόρτα παραμένει ανοιχτή για συνομιλίες, αλλά δεν μπορώ να πω τίποτα περισσότερο από αυτό”
Σε ερώτηση κατά πόσο γνωρίζει την πρόταση της τελευταίας στιγμής από τον Γιούνκερ προς την Ελλάδα, απάντησε: “Το μόνο που ξέρω είναι ότι η τελευταία πρόταση της Επιτροπής για την οποία είμαι ενήμερη έγινε την περασμένη Παρασκευή”.

Διαβάστε επίσης
Δολοφονία στον Άγιο Δημήτριο: Δίωξη για υπόθαλψη εγκληματία στον 18χρονο και τα δύο κορίτσια
ΑΑΔΕ: Ανέκτησε 1,2 εκατ. ευρώ από οφειλέτες και επέστρεψε 616 χιλ. ευρώ σε δικαιούχους αγροτικών ενισχύσεων
Η οικογένειά της την θεωρούσε νεκρή για 18 χρόνια – «Η μητέρα μου είπε στα αδέλφια μου ότι έχω πεθάνει»
ENIKOS NETWORK
Ασθενείς με Διαβήτη: Ελάχιστα τα 4 κουτιά ταινιών σακχάρου ετησίως- Δεν καλύπτονται οι πραγματικές ανάγκες