Δεν αλλάζει στάση για τον Δήμα η ΔΗΜΑΡ – Τι αναφέρει στην ανακοίνωσή της

Την καταψήφιση της υποψηφιότητας του Σταύρου Δήμα τόσο στη δεύτερη όσο και στην τρίτη ψηφοφορία, αποφάσισαν μετά από μαραθώνια κοινή συνεδρίαση η Εκτελεστική Επιτροπή και η Κοινοβουλευτική Ομάδα της ΔΗΜΑΡ... ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Google Προσθέστε το ENIKOS ως προτιμώμενη πηγή στη Google

Την καταψήφιση της υποψηφιότητας του Σταύρου Δήμα τόσο στη δεύτερη όσο και στην τρίτη ψηφοφορία, αποφάσισαν μετά από μαραθώνια κοινή συνεδρίαση η Εκτελεστική Επιτροπή και η Κοινοβουλευτική Ομάδα της ΔΗΜΑΡ.

“Για τις πολιτικές εξελίξεις, όπως αυτές διαμορφώνονται μετά την πρώτη ψηφοφορία για την προεδρική εκλογή, συζήτησαν η Εκτελεστική Επιτροπή και η Κοινοβουλευτική Ομάδα της Δημοκρατικής Αριστεράς. Τα παριστάμενα μέλη των δύο οργάνων αποφάσισαν ομόφωνα ότι οι βουλευτές της ΔΗΜΑΡ θα καταψηφίσουν την πρόταση προεδρικής εκλογής που έφερε η κυβέρνηση και στην αυριανή δεύτερη ψηφοφορία, και στην τρίτη, της 29ης Δεκεμβρίου, με το σκεπτικό ότι η ΔΗΜΑΡ δεν προτίθεται να συμβάλει στη συντήρηση των αδιέξοδων πολιτικών που ακολουθούνται”, αναφέρει η ανακοίνωση της ΔΗΜΑΡ.

 

Διαβάστε επίση

Συνεργασία ΔΗΜΑΡ – ΣΥΡΙΖΑ προτείνει ο Κουβέλης

Φούντα: Θα επιμείνω στο “παρών”

Τσούκαλης: Επιστημονική φαντασία τα περί διάλυσης της ΔΗΜΑΡ

Σενάριο διάλυσης της ΔΗΜΑΡ στη Βουλή

Google Προσθέστε το ENIKOS στην Google
Ακολουθήστε το ENIKOS στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.