ΒΙΝΤΕΟ-Τι λέει ο Π.Καμμένος για την Ραχήλ

ΒΙΝΤΕΟ-Τι λέει ο Π.Καμμένος για την Ραχήλ

Για την απόφασή του να παραπέμψει την Ραχήλ Μακρή στην Επιτροπή Δεοντολογίας των Ανεξάρτητων Ελλήνων για αντικομματική συμπεριφορά μίλησε ο Πρόεδρος των ΑΝ.ΕΛ. Πάνος Καμμένος στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1.

Όπως είπε, η κ. Μακρή είναι μία πολύ καλή βουλευτής, «η οποία, όμως, υπέπεσε σε ένα τεράστιο σφάλμα». «Την ημέρα που παρουσιάζαμε το πρόγραμμα για τα “κόκκινα δάνεια”, παρασύρθηκε σε έναν διάλογο, ο οποίος ήταν και υβριστικός προς στελέχη των Ανεξάρτητων Ελλήνων, μέσω του facebook. Εμείς, λοιπόν, τέτοιο πρωτοσέλιδο δεν μπορούμε να επιτρέψουμε να βγαίνει, όταν κάνουμε μία τεράστια προσπάθεια, όταν τα στελέχη μας είναι στα ειρηνοδικεία, για να μπλοκάρουν πλειστηριασμούς», ανέφερε, μεταξύ άλλων.

Σε ερώτηση για το ενδεχόμενο διάγραφής της, ο κ. Καμμένος απάντησε ότι τα όργανα του κόμματος θα αποφασίσουν, αν θα διαγραφεί ή όχι.

Όσον αφορά την πιθανότητα συνεργασίας με τον ΣΥΡΙΖΑ, ο πρόεδρος των ΑΝ.ΕΛ. επισήμανε ότι είναι ανοιχτός σε συνεργασία υπό προϋποθέσεις για μία κυβέρνηση εθνικής ενότητας. «Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες δεν διαπραγματευόμαστε ούτε τις έδρες μας ούτε τις καρέκλες. Έχουμε μία έντιμη δημόσια πρόταση, με κάποιες “κόκκινες” γραμμές, οι οποίες είναι βασικά στα εθνικά μας θέματα», διευκρίνισε.

Δείτε το βίντεο από τον ΑΝΤ1:

Διαβάστε επίσης:

Παραπέμπεται στην επιτροπή δεοντολογίας η Ραχήλ Μακρή

Γιατί ο Καμμένος παρέπεμψε την Μακρή στην Επιτροπή Δεοντολογίας

Τι λέει η Ραχήλ Μακρή για την παραπομπή της

Το βίντεο που ανέβασε η Μακρή με τον Καμμένο από το 2011

Ραχήλ Μακρή:Θα σας ταράξω στη νομιμότητα

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ