Πύργος-16χρονη και 18χρονη έκλεψαν πορτοφόλι

Πύργος-16χρονη και 18χρονη έκλεψαν πορτοφόλι

Ένταση επικράτησε το πρωί της Τετάρτης στο κέντρο του Πύργου, σε κατάστημα επί της κεντρικής πλατείας, όταν δύο νεαρές Ρομά έκλεψαν ένα πορτοφόλι, σύμφωνα με πηγές από την αστυνομία.

Οι δύο νεαρές ηλικίας 16 και 18 ετών μπήκαν σε κατάστημα όταν διαπίστωσαν πως δεν υπήρχε κανένας στο ισόγειο και εκεί βρήκαν την τσάντα μιας πελάτισσας. Χωρίς να χάσουν χρόνο άρπαξαν από μέσα το πορτοφόλι της, που περιείχε το ποσό των 200 ευρώ.

Η πελάτισσα μαζί με την ιδιοκτήτρια του καταστήματος βρίσκονταν στο υπόγειο προκειμένου να δουν κάποια προϊόντα, αλλά αντιλήφθηκαν τις δύο νεαρές που είχαν μπει στο κατάστημα. Από τις κάμερες ασφαλείας του καταστήματος, είδαν την κίνηση των δύο Ρομά να αρπάξουν το πορτοφόλι και ανέβηκαν αμέσως επάνω.

Η πελάτισσα έψαξε στην τσάντα της το πορτοφόλι για να βεβαιωθεί, είδε ότι δεν υπήρχε και ζήτησε από τις δύο κοπέλες να της το επιστρέψουν. Αυτές αρνήθηκαν πως είχαν κάποια εμπλοκή με το θέμα και τότε η πελάτισσα βρήκε το πορτοφόλι της να το έχει κρύψει κάτω από τη μασχάλη της η μια από τις δύο Ρομά. Επικράτησε ένταση, ενώ παράλληλα κλήθηκε η Αστυνομία στο σημείο.

Πρώτα έφτασαν οι άνδρες της ΔΙ.ΑΣ. και ακολούθησαν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Πύργου που έκαναν τη σύλληψη των δύο νεαρών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή.

Πηγή: ilialive.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ