Bloomberg: Έξαλλοι οι δανειστές με την ελληνική κυβέρνηση
Σε αδιέξοδο οδηγούνται οι τελικές διαπραγματεύσεις για την έξοδο της Ελλάδας από το μνημόνιο σύμφωνα με το πρακτορείο Bloomberg καθώς ο Έλληνας Πρωθυπουργός αντιστέκεται στις απαιτήσεις των δανειστών για εξοικονόμηση επιπρόσθετων πόρων στον προϋπολογισμό του 2015, της τάξης των 2,5 δισ. ευρώ.
Παράλληλα, το δημοσίευμα εκτιμά πως είναι απίθανη η ολοκλήρωση των διαπραγματεύσεων της Ελλάδας με την τρόικα πριν το Eurogroup της 8ης Δεκεμβρίου
«Η αξιολόγηση καθυστερεί και η Ελλάδα πρέπει να βάλει στο τραπέζι περισσότερες προτάσεις για τον προϋπολογισμό του 2015 για να ξεκλειδώσει το διάλογο με την Τρόικα» προσθέτει το δημοσίευμα και υπογραμμίζεται πως ο ελληνικός προϋπολογισμός για το 2015 θα κατατεθεί προς έγκριση στη βουλή την Παρασκευή με ελάχιστα επιπρόσθετα μέτρα.