O Κώστας Μανωλάς στην «R»

O Κώστας Μανωλάς στην «R»

Του Μιχάλη Φουστέρη

Η μεγαλύτερη γιορτή του ποδοσφαίρου αρχίζει και η αγαπημένη όλων των Ελλήνων δίνει το «παρών» στα γήπεδα της Βραζιλίας. Με την ελπίδα και την πίστη ότι θα αγωνιστεί ψυχωμένα και δυνατά, αναζητώντας την καλύτερη δυνατή διάκριση. 

Πρεμιέρα για τους διεθνείς μας με αντίπαλο την Κολομβία το ερχόμενο Σάββατο, στις 7 το απόγευμα, στην πόλη με το σημαδιακό(;) όνομα «Μπέλο οριζόντε», που στη γλώσσα του Φερνάντο Σάντος σημαίνει «καλός ορίζοντας». Οι λάτιν θα παίξουν χωρίς το μεγάλο τους αστέρι, τον Ρανταμέλ Φαλκάο, ο οποίος δεν έχει συνέλθει από τον πρόσφατο τραυματισμό του, όμως έστω κι έτσι παραμένουν ομάδα επικίνδυνη και ευθέως ανταγωνιστική.

Αξιόπιστο δίδυμο

Από τους πιο σταθερούς σε απόδοση ποδοσφαιριστές του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος είναι ο Κώστας Μανωλάς, ο οποίος μαζί με τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο συνθέτουν ένα συμπαγές και αξιόπιστο δίδυμο στο κέντρο της άμυνας. 

Ο άσος του Ολυμπιακού και στυλοβάτης των ελληνικών μετόπισθεν μιλά στη Realnews για το Μουντιάλ που ξεκινά, για τους αντιπάλους μας στην πρώτη φάση (σ.σ.: πέραν των Κολομβιανών είναι η Ακτή Ελεφαντοστού και οι Ιάπωνες) και δεν κρύβει την αισιοδοξία του για την πορεία της «γαλανόλευκης» στη διοργάνωση.

«Εχουμε βρει ρυθμό και πιστεύω ότι στην πρεμιέρα με την Κολομβία θα είμαστε έτοιμοι», δηλώνει ο 23χρονος αμυντικός, ο οποίος μάλιστα έχει γενέθλια ανήμερα του αγώνα. 

«Σίγουρα ο αντίπαλος είναι ένα πολύ καλό και δύσκολο σύνολο, με ποιότητα και τεχνική, που θέλει μεγάλη προσοχή. Ο Φαλκάο είναι απώλεια, αλλά υπάρχουν και άλλοι αξιόλογοι παίκτες, όπως ο Μπάκα και ο Μαρτίνες. Από την πλευρά μας, θα μπούμε στο γήπεδο για να κάνουμε το παιχνίδι μας. Δεν μας φοβίζει καμία ομάδα και πιστεύω ότι έχουμε τις δυνατότητες να είμαστε ανάμεσα στους δύο πρώτους που θα προκριθούν στην επόμενη φάση».

Πατήστε πάνω στην εικόνα για να διαβάσετε ολόκληρο το δημοσίευμα

Πατήστε πάνω στην εικόνα για να διαβάσετε ολόκληρο το δημοσίευμα

Πηγή: Real.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ