Εμπλοκή στις διαπραγματεύσεις για τον Σίλντενφελντ

Εμπλοκή στις διαπραγματεύσεις για τον Σίλντενφελντ

 

Αρνητικά είναι τα νέα που φτάνουν στον Παναθηναϊκό από τη Ρωσία για τον Γκόρντον Σίλντενφελντ. Η διαπραγμάτευση του ατζέντη του Κροάτη στόπερ με τους παράγοντες της Ντινάμο Μόσχας, όπου ανήκει ο «Σίφο», δεν εξελίσσονται όπως θα ήθελε το Τριφύλλι και ο ποδοσφαιριστής.

Η Ντινάμο δεν δέχεται να πληρώσει μέρος του συμβολαίου του Σίλντενφελντ για να τον αποδεσμεύσει άμεσα από τη στιγμή που δεν τον υπολογίζει. Προφανώς οι Ρώσοι έχουν κατανοήσει την επιθυμία του «Σίφο» και του Παναθηναϊκού να συνεχίσουν τη συνεργασία τους και προσπαθεί αν το εκμεταλλευτεί για να βγάλει χρήματα. Πλην όμως οι Πράσινοι δεν σκοπεύουν να καταβάλουν χρήματα για αγορά κανενός παίκτη φέτος στη μεταγραφική περίοδο, αφού δεν υπάρχει τέτοια δυνατότητα.

Για να «γυρίσει» η κατάσταση με τον Σίλντενφελντ, θα πρέπει να ανατραπούν τα δεδομένα και οι Ρώσοι να αποδεχθούν το αίτημα του Κροάτη αμυντικού καταβάλλοντας του κοντά στα 300.000 ευρώ.

Έτσι στον Παναθηναϊκό έχουν αρχίσει σιγά – σιγά να προετοιμάζονται για απόκτηση δύο στόπερ στη μεταγραφική περίοδο. Δεδομένα θα αποκτηθεί ένας, αλλά εφόσον δεν κρατήσει τον Σίλντενφελντ, θα υπάρχει ανάγκη για δύο κεντρικούς αμυντικούς.

Στο μεταξύ συνεχίζονται οι συζητήσεις και για τον έτερο παίκτη που αγωνίστηκε δανεικός φέτος στον Παναθηναϊκό, τον Μεχντί Αμπεΐντ. Εκεί είναι πιο αισιόδοξοι οι Πράσινοι.

 

Πηγή: pamesports.gr

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ