Μηχανοκίνητη πορεία αγροτών

Ξεκίνησε στις 11:15 η μηχανοκίνητη πορεία των αγροτών της ανατολικής Θεσσαλονίκης και κοντινών περιοχών της Χαλκιδικής, από το σημείο «Πράσινα Φανάρια»... ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Google Προσθέστε το ENIKOS ως προτιμώμενη πηγή στη Google

Μηχανοκίνητη πορεία αγροτών

Ξεκίνησε στις 11:15 η μηχανοκίνητη πορεία των αγροτών της ανατολικής Θεσσαλονίκης και κοντινών περιοχών της Χαλκιδικής, από το σημείο «Πράσινα Φανάρια». Στις 11:30 η πορεία βρισκόταν στην οδό Β. Όλγας, κινούμενη με χαμηλή ταχύτητα προς το κέντρο της πόλης.

Στην κεφαλή της πορείας βρίσκεται ένα τρακτέρ και ακολουθούν τα αγροτικά αυτοκίνητα. Οι αγρότες θα κινηθούν σε κεντρικούς δρόμους της Θεσσαλονίκης και θα καταλήξουν έξω από το υπουργείο Μακεδονίας- Θράκης.

Στο μεταξύ, στις 17:00 έχουν κληθεί οι βουλευτές της Κεντρικής και Δυτικής Μακεδονίας να συμμετάσχουν σε συνάντηση σε κεντρικό ξενοδοχείο της Βέροιας με αντιπροσωπεία αγροτών από τη Δ. Θεσσαλονίκη, την Ημαθία και τις γύρω περιοχές σε μια προσπάθεια να βρεθούν λύσεις.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

 

Google Προσθέστε το ENIKOS στην Google
Ακολουθήστε το ENIKOS στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.