“Ταχεία η αντίδραση των ελληνικών Αρχών στην επίθεση”

Την εκτίμηση ότι η αντίδραση των ελληνικών αρχών στην επίθεση που σημειώθηκε εναντίον της κατοικίας του γερμανού πρεσβευτή στην Αθήνα, ήταν «ταχεία και προσεκτική» εξέφρασε... ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Google Προσθέστε το ENIKOS ως προτιμώμενη πηγή στη Google

“Ταχεία η αντίδραση των ελληνικών Αρχών στην επίθεση”

Την εκτίμηση ότι η αντίδραση των ελληνικών αρχών στην επίθεση που σημειώθηκε εναντίον της κατοικίας του γερμανού πρεσβευτή στην Αθήνα, ήταν «ταχεία και προσεκτική» εξέφρασε ο εκπρόσωπος του γερμανού υπουργού Εξωτερικών Φρανκ-Βάλτερ Σταϊνμάιερ.

Παράλληλα, ο Γερμανός κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέφεν Ζάιμπερτ δήλωσε ότι ο Πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς είχε τηλεφωνική επικοινωνία με την καγκελάριο Άγγελα Μέρκελ σχετικά με την επίθεση που σημειώθηκε  εναντίον της κατοικίας του γερμανού πρεσβευτή στην Αθήνα.

Ο Ζάιμπερτ τόνισε ότι η Μέρκελ εύχεται στους Έλληνες να έχουν μια καλή προεδρία της ΕΕ κατά το επόμενο εξάμηνο, προσθέτοντας πως η Ελλάδα μπορεί να υπολογίζει στην υποστήριξη της Γερμανίας.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Google Προσθέστε το ENIKOS στην Google
Ακολουθήστε το ENIKOS στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.